söndag 31 maj 23:29

Gud vad jag skäms för min dåliga uppdatering..men när det är så fint om dagarna så vill man vara ute så mycket som möjligt..där av dålig uppdatering..men lovar att skärpa mig :)

ialf så åkte vi hem till kristoffers föräldrar..för att fira hans bror...käka massa gott o satt o snacka..satt o sola åxo :) så nu är man lite mer brun..härligt!! satt där några timmar sen åkte vi hem....så grilla vi...yber gott !! älskar grillat =)

och nu är klockan helt plötsligt 23:29.....såå härligt att älskling inte jobbar ikväll/natt...så vi har tagit vara på tiden tillsammans :)
imorgon ska jag soova ut...imorse vaknade jag rätt tidigt trött som ett as var jag...men klev upp för att inte sova bort hela dan..men imorn ska jag försöka att sova lite längre....

Nää bloggar imorgon när jag vaknat o så !!!!

Ha en bra kväll !!

om en halvtimme (när klockan blir 00:00) så blir det ju 1 juni....shit vad dagarna går !!!!


10 veckor kvar till bebisen kommer !



God dag !!!!

idag är det söndag..en varm jävla söndag....svettig som en gnu...
vaknade ialf före nio tiden...klev upp och gick ut med hundarna..gav dom mat...sen duscha ja...då klev älskling upp...käka frulle osv...håller på att stor städa just nu..så jag är galet svettig !!

Har gjort detta :

* dammsugit
* skurat
* tagit bort lakan o sånt från sängen.
* startat diskmaskinen

ska göra det här nu :

* ta in den torra tvätten
* vika in det i skåpet
* starta tvättmaskin med sängkläderna
* sen ska det hängas ut på tork !
* osv !!!!!

ska vattna alla blommorn senare ikväll...gör det varje kväll..har läst att man helst inte ska vattna på dan för att det kan bränna rötterna...det visste jag inte :)

älskling är iväg med hundarna ner till vattnet...så hundarna får bada :) så passade jag på att skura å dona medans dom är iväg...annars går hundarna o gör tass tryck när jag skurat haha...

idag är det ju mors dag !! Grattis mamma på morsdag..du får nått fint sen när jag får pengar =)

fyfan vad jag är varm....hur ska jag klara av sommaren ?....att vara gravid o sommar är ingen bra kombination..haha..
nu är det bara 10 veckor kvar !! herrejesus vad tiden går snabbt..men åhh så vi läängtar tills dagen D !!!!!
eller ja nu veckan går jag in i vecka 30....

Nää nu ska jag fortsätta med mitt !!!!

lördag= final i robinson

Fyfan vilken dålig uppdatering det har vart idag !!! det är inte likt mig :)

men imorse vaknade jag vid nio tiden utav att tommy skicka ett mess till mig o fråga om vi kunde skjusa dom till köping...så jag väckte älskling o fråga om vi kunde..sen ringde jag han o sa att vi kunde..så vi klev upp..jag gick ut med hundarna...osv osv...sen lite efter 11 så åkte vi upp till tommy o anna....så packa vi in doms väskor..o for till köping...lämna av dom vid en mack i köping..för dom ska på kryssning med några till =) men dom kommer hem redan imorgon kväll...ja så åkte jag o älskling till marknaden..vi var ju där igår..men vi kika lite till...köpte 2 pack med jordgubbar !!! har redan käkat en av lådorna haha...så jävla gott !!!ja så åkte vi hem...tog med hundarna o gick upp till jari o patricia & barnen...för jari fyller år idag...
så mamma o pappa,susanna o jossan var där med....hundarna fick ligga ute i skuggan i njuta =)

så käka vi tårta å grejs..mamma,pappa, o jossan åkte..dom skulle till päivi..(mammas väninna som fyller år idag med hehe)
vi vart kvar ett bra tag hos jari o dom....barnen bada i sin pool på balkongen :) såg sköönt ut hehe..
ja så gick ja å hundarna å älskling hem..susanna följade med oss hit..så vi satt å snacka på balkongen ...älskling klippte gräset å trimma lite här o där...igår hämta ju kristoffer upp dom skööna fotöljerna från källaren upp till balkongen..så nu är det bra sköönt o sitta där o slappa...det är ju 2 sofffotöljer...häärligt !!!!

så sen kom mamma o dom o hämta suanna..så for dom hem till sig....har på mig dom sexiga stödstrumporna nu med haha...men glömde o sätta på mig dom imorse så ja la på mig dom när vi kom hem..så nu har jag ont i fötterna av allt gående idag...o fötterna & benen är härligt svullna av all vätska..men det blir faktiskt bättre när jag har på mig dom här strumporna...så det är bra..igår kväll när jag tog av dom så var mina ben o fötter som vanligt..dom såg ut som vanligt med..annars är dom ju sjukt svullna så det ser ut som om jag har värsta feta ben & fötter !! så strumporna hjälper!!!!

suttit ute i solen hos jari..satan vad varm jag är fortfarande..puuhh !! så är det ju sjukt varmt fortfarande ute....härligt men svettigt !

Nää nu ska jag hämta in tvätten !

bloggar senare igen !

just ja ikväll är det final i robinson..HEJA JARMO !

jag känner mig som en pensionär!

God kväll....dålig uppdatering jag vet.....

Men nu är jag här =)

vid 13:00 var jag och älskling till barnmorskan...prata o så lyssna vi på bebisens hjärtslag :) allt lät fin fint ! och mitt blodtryck var bra..o sockret var bra med...bebisen växte på bra i magen :) så allt var kanon !!!
var till apoteket efter det..köpte stödstrumpor...har så mycket vätska i kroppen..o fötterna & benen..så har på mig stödstrumporna nu...ser ut som en gamal tant/farbror haha..dom brukar ju ha såna hehe...men hoppas dom hjälper någorlunda ialf...
har även halsbränna..mycket vanlig när man är gravid..så det är ingen höjdare precis...

och sen på em åkte vi till mamma...så åkte ja,älskling,mamma,susanna och josefin till köping..på marknaden...köpte en skit snygg väska !!!!!! o lite godis :) o mamma köpte mig ett par brallor...typ "kortbyxor" eller ja hur man ska förklara haha..
så gick vi runt o kika över allt där..käka korv med bröd =)
men satan vad ont jag fick i svanken när vi gick där...usch :(

sen åkte vi hem till mams..mocka o smorde pållarna o fyllde på vatten tunnan osv..sen for vi hem...
har så jävla ont i fötterna :( o hela kroppen..och ont i skallen som fan...mår inte alls bra...känner mig som en pensionär...ont över allt osv....och trött som fan!!! ja gud vad jag klagar men så ligger det till...
älskling somnade här på soffan så han ligger o sover.....blir nog en rätt tidig kväll..för jag är sååå trött...o ont över allt o huvudet dunkar...
imorn ska det bli kanon fint väder..ja som idag..det har vart skit fint väder idag..varmt som bara den !!!

imorn ska jag soooova ut !!!!!! häärligt....

Bloggar imorgon..blir nog ingen mer bloggning ikväll..orkar inte...

Ha en bra kväll!

fredag och varmt som fan =)

God dag !!

Vaknade före nio tiden för att jag var såå kissnödig :) kolla på mob vad klockan var så såg jag att mamma skickat ett mess...hon ville ha ett mob nr som jag hade i min mobil..så jag skicka det i ett mess...sen så klev jag upp...gick och pinka o sen käka jag frukost...tömde diskmaskinen och la i skitig disk...duschade..klädde på mig o föna håret osv osv !
sen så starta jag en tvättmaskin..med den tvätten jag tvätta igår..för det låg en handduk som kristoffer hade på badrumms golvet igår när han rensa avloppet osv..så kläderna luktade inte nytvättat precis haha. konstigt fast jag starta maskinen på en gång sen tvättar den ju i 60 grader..men det hjälpte ju inte precis..så jag tvättar dom en gång till...
sen ska jag ta och hänga ut dom på torkvindan ute....maskinen är klart när som helst..

Ja men ialf så har jag och hundarna vart på en lång promenad...svettigt värre...sen gick vi till herrgårdsängen...släppte dom lösa..o kasta lite boll till kita..vart som satan är det ute...puuhhh..så hundarna fick bada på vägen hem....kita pluttisen simma o svalkade sig =) shira går i en bit sen står hon o njuter sen är det bra hehe...
så sen gick vi hem....o nu ligger hundarna och sover i hallen..hör shira snarka hehe...

 ska väcka älskling vid 11:30....det är ju typ om 20 minuter !! stackarn kommer vara tröttis :) men men han ville ju följa med till bm nångång ialf =)

nä nu tror jag att tvättmaskinen är klart !!! så nu ska jag ut o hänga tvätt.....

Ha en bra fredag så länge.....

torsdag 23:14

God kväll....

nu snart är det dax för sängen känner jag,ögonen börjar kännas tunga =)
o jag har så ont i fötterna fortfarande...dom värker..så det ska bli skönt att lägga sig i sängen....
få se när jag ska upp imorgon..ska väcka älskling vid 11:30..för 13:00 ska vi vara hos BM.....
o innam det ska jag ju ha hunnit göra mitt på morgonen..o hinna gå en lite längre sväng med hundarna....
o sen senare ska vi åka till köping..det är ju marknad där..så vi ska kika igenom den..mamma o susanna och jossan ska åxo dit...när vi är klara där så far vi hem igen !!.....ja det är morgon dagens planer !

Nää nu ska jag borsta tänderna o lägga mig...

bloggar imorgon !!!!!

fan vad mina fötter värker!

Hej !

vilken aktiv dag det har vart idag :)
mamma kom ju och hämtade mig efter 10 tiden..sen åkte vi till novas dagis och hämtade henne...hon vart så glad så när vi kom....så åkte vi till västerås...till ica maxi och handla och sen på vägen hem besökte vi graven....plantera en jätte fin blomma och tände ljus o gjorde fint!!! sen for vi hem till mamma...väl där så käka vi mat....sen så städa jag lite =) får mina ryck i bland där med hehe =)
sen gick jag en sväng med hugo och wilma..sen fick dom gå in för det börja regna..så jag och nova gick ut till stallet..mockade o borsta o smorde pållarna..då vart det värsta åskan...och regna som satan!
tommy kom efter 16 tiden..han hämta sand...sen åkte ja,han och nova hem hitåt..så släppte han av mig här hemma...
väl hemma så var kristoffer i badrummet o rensa avloppet..URK lukta ju inte hallon precis haha...så då skrubba han golvet på samma gång..han stog på alla 4 o skrubba =) han tog bakom badkaret o över allt ! så nu är det skinande rent inne i badrummet...
och ja passa på att städa jag med...tog ut alla mattor..o hängade dom ute på vädring..
dammsög o skura över allt...damm torkat över allt...o vattnat inne & ute blommorna och startat diskmaskin o tvättmaskinen osv osv osv.......
jag tror att tvättmaskinen är klar nu så jag ska ta o hänga upp det på tork ute strax !

så nu värker mina fötter nå förbannat mycket! gör skit ont :( dom blir värre när jag hållt i gång som en dåre hela dagen..så gör det dö ont när ja slappnar av....aj aj aj......
kan knappt gå för det gör så ont......

mamma köpte mig en vit orkidee...Åhh vad den är vacker! har ju en lila orkidee redan!!! älskar såna blommorn =) har en dille på dom hahaha...så nu pryder den vita orkideen vackert här i vardagsrummet..så nu har jag ta yber vackra blommor brevid tv:n..eller dom är på varsinn sida om tv:n......tack mamma !!!!!

imorgon ska vi till barnmorskan !!!! kul kul.......

Nää nu ropar tvättmaskinen på mig =) höhö..

Skriver senare igen!

09:40 torsdag!

God morgon torsdag !!!

Vaknade när alarmet ringde vid 08:30...klev upp o gick på toa :) sen gick jag ner o duscha..eftersom att det är stopp i duschen här uppe...klädde på mig o föna håret o fixa mig...käka frukost...o nyss var jag ut med hundarna..det började o regna igen när jag var ute...suuck!
prata med mamma nyss åxo...hon ska åka vid 10 från henne..så hon är här vid kvart över...sen ska vi åka och hämta nova på dagis :) och sen åker vi till v-ås...tänkte att nova ville hänga med :)
när jag var ut med hundarna så åkte tommy förbi (storebror)...o när han såg mig så stanna han o vände o så prata vi lite..han sa att han sagt till dagis fröknarna att vi kommer och hämtar henne så dom vet...

idag måste jag stor städa här hemma..ut med mattorna på vädring o dammsuga o skura o damma osv...för nu är det grisigt här inne..(grisigt för att vara mig) hehe...jag hatar ju när det är "skitigt" här hemma. hundarna o vi drar ju in så mycket när vi vart ute..

Näää ha en bra torsdag !

11 veckor kvar typ tills bebisen kommer!

God kväll.... Fy helvete vad greys vad bra! satt och grina när izzie och alex gifte sig...(ni som följer det vet vilka jag pratar om)
och izzie är cancer sjuk..men gifte sig ialf..fast hon var jätte sjuk..åh vad jag grina :) jädrans graviditets hormoner haha!
jag och älskling åkte ju hem till mamma kring 15 tiden...väl där så käka vi mat...o snacka..sen mocka jag o grejade i stallet !
och vid 17:30 åkte vi alla till josefins skola...och vid 18 började det..det vara nere i jumpa salen...några spela teater o vissa sjöng osv..och josefin och hennes kompis cassandra uppträdde :) som sjöng (eller ja mima) o dansa..gud vad bra jossan var !! heja syrran du är bäst !!!!

sen när det var klart så fika vi o åkte sen...först hem till mams...sen åkte jag och älskling hem.....
jag och mami ska till v-ås imorgon ! så hon åker hemifrån vid 10:00..så då är hon här vid 10:15.....
satan vad det blåser ute....typ storm ju....usch...hoppas på finare väder imorgon......
på fredag ska vi ju till barnmorskan..kul :) fan 11 veckor kvar sen kommer pyret :) eller ja h*n kan ju komma tidigare med..men tyyyp,, 11 veckor kvar till beräknad förlossning....åhhhhh vad jag lääängtar !!!!!!

ska väcka älskling om en liten stund...han ligger här o sover på soffan :)
sen när han far till jobbet så ska jag dyka ner i sängen..är bra trött !!!

Bloggar imorgon när jag vaknat o så !!!

Ha en bra kväll!!!

pool i badrummet...

Hej !!!

Puuhh kom precis från en promenad med hundarna...vi gick till herrgårdsängen..kasta boll till kita..shira fick lunka runt i sin takt över allt haha....men kunde inte kasta så mycket som vi brukar till kita för kita börja blöda från klon..o hon hade ont men ändå skulle hon springa som en dåre efter bollen...men vi var där ett tag....sen fick hundarna bada i sjön..sen gick vi hemåt...nu ligger hundarna helt utslagna på hall golvet hehe...
när jag duschade tidigare idag så vart det som en pool inne i badrummet...det är stopp i ena avloppet...säkert en massa mysigt hår å sånt skit där i...urk ! så det vart blött i hela jävla badrummet..så jag skura bort det mesta..så jag ska väcka älskling vid 13:30...så får han hinner kika på det o så...så sen ska vi ju hem till mamma...

tog även in posten när jag kom med hundarna..vecko revyn kom bla....härligt :)
så ska kika runt lite på nätet ,sen ska jag läsa vecko revyn!!!!!

onsdag = greys ikväll !

God morgon...idag är det onsdag....det innebär ju greys ikväll...häärligt :)

vaknade före 10 tiden idag,låg kvar till tio..sen klev jag upp...var så kissnödig =) och hungrig haha..
så ja käka frulle nyss...prata även med mami för en liten stund sen....ska ta och duscha nu...sen ska jag gå en sväng med hundarna tänkte jag..blåser som attans ute..blir säkert regn senare...
nää nu ska jag ta och duscha !!!!

Hörs!

min bulle är varm av sig !

God kväll !!

håret vart bra..dvs hårfärgen :) fick bort det mesta vid pannan o öronen osv..men lite är det ju alltid kvar men det går ju bort efter några dagar så jag kan nog stå ut med det haha...
kika precis klart på desperate..åh my fan vad spännande det var !!!!!
älskling har sovit på soffan nu drygt en timma..ska ta och väcka han snart så han hinner med sitt innan han ska åka till jobbet.....
imorgon ska jag sova ut.....häärligt...för vi åker hem till mams på em..... skulle behöva städa med..kanske tar jag det imorn..
varm som fan är jag...är dubbel som varm nu när jag har en bulle i ugnen hehe :) bebisen har sparkat på som vanligt idag..älskade pyret <3 magen blir bara större o större..vilket den åxo ska bli hehe...men nu blir jag anfådd av minsta lilla...ständigt varm......ont i fötterna osv osv....ja gud vad jag längtar tills h*n tittar ut :)

nää men nu ska jag väcka min älskling !!!

Bloggar imorgon när jag vaknat till liv !!!

Ha en bra kväll

ser inte klok ut för fem öre!

Heej !!

sitter här i soffan med hårfärg i skallen..blir svart som vanligt..en hårfärg som håller läänge ialf :)
men så är det ju en stor nackdel med svart...typ hela pannan o öronen osv blir ju åxo svarta på köpet...fast jag gnuggad som en idiot..är helt öm när jag gnuggat som fan..men det är svarta fläckar kvar...gaahh..hur snyggt är det på en skala ? haha...
och imorgon ska vi ju till josefins skola på öppet hus...haha...pinsamt jaa ! men alla ser ju ialf att man har nyfärgat hår + panna o öron osv..hahaha....pinsamt värre !!!! men inte så mycket att göra åt..fast ja la massor med olja där ja visste att färgen skulle sätta sig så satte sig färgen fast som betong....suuuuck !

ja nu vet ni hur jag ser ut just nu hahahah..eller ni kan ju alltid tänka er hur det ser ut !

suuuuck !

11:50

god dagens....

jag och nova tog ju 09:25 bussen hit hem till mams...mamma hämtade oss vid busshålls platsen så åkte vi hit...satt ute i solen på en gång..nova lekte vid sanden där ute...hennes favvo plats :)
nu är vi inne..eller nova leker på balkongen och mamma lagar mat...är tok hungrig...så det ska sitta fint med mat i magen..bebisen demostrerar i magen och sparkar o sparkar haha :)
nepps nu ropar nova på mig....

blir en kanon varm dag idag !

God morgon tisdag...

igår la jag mig efter att kristoffer åkt till jobbet...alltså jag la mig kring 23 tiden....
satan vad varmt det var när jag skulle lägga mig puuhhh.....men somna till slut :)
gick på toa några gånger under natten (som vanligt) ungen trycker på min blåsa som bara den hehe...
ialf så vaknade jag när älskling kom och la sig i sängen imorse o det var vid 06:45 typ..då såg jag att nova var vaken..(hon låg i mitten)...men hon låg där så snällt så jag halvsomna om...och vaknade nån minut före alarmet..alarmet skulle ringa vid 07:30..så vi klev upp....gjorde välling till nova så fick hon ligga på soffan och dricka den så la jag på tv o nå barnprogram :) så gick jag och duscha o klädde på mig..fixa mig osv..så käka jag frulle..bytte blöja på nova o kläder....
sen gick jag o nova och hundarna ut..gick vid strand promenaden..så dom fick göra sitt sen vände vi och gick hemåt hit..o nu sitter vi här :) nova sitter och tittar på tv o kita sitter här på mattan o ser allmänt cool ut haha...
om typ 30 minuter ska jag och nova gå till bussen.....så åker vi hem till mams....
det är jätte varmt ute redan..kommer bli en döö varm dag puuhh !
imorgon ska jag och älskling,mamma,suanna gå på öppet hus i josefin skola..det är nå uppträdande.jossan ska vara med så vi ska dit :) det är på kvällen.....så imorgon ska jag sova ut och så...så åker jag o älskling hem till mams på em....

Nää men ha en bra dag !

Susanna: tack för komentaren :)
jadu inget hindrar mig fast jag har en jätte mage haha..kan göra allt men får ta det lite lugnare bara..fast magen är i magen en hel del haha..men allt går :) ja jag tyckte åxo att jag gjorde ett kanon jobb vid plattorna...du skulle ha sett hur det såg ut innan...så det var värsta häst jobbet =)


herregud vilken värme!

God kväll !!!!

gav nova välling vid 20 tiden.....sen fick hon ligga en stund på soffan och mysa :) sen gick jag och hon till sängen..la mig brevid henne och lekte att jag sov hehe...så efter en stund så somna hon..då smög jag ut ur rummet :) tänk att det funkar alltid på barn ! hehe...
prata med mamma i tele sen....
så jag ska upp vid 07:30 imorgon bitti...få se om nova vaknar då...ska ialf duscha,rasta hundarna och göra det vanliga på morgonen =)
och hoppas att nova inte vaknar när älskling kommer hem från jobbet imorgon bitti...men ska be älskling att vara extra tyst o stänga dörren in till sovrummet när han tagit ut hundarna därifrån..jaja det blir nog bra det !!!!
så jag och nova ska ta 09:25 bussen hem till mams!! hoppas vi hinner med allt innan vi ska dra till bussen...

älskling ligger och sover här på soffan just nu =) ska väcka han vid 22 tiden.....så han hinner med allt innan han far till jobbet....

men shiiit vad VARMT det är!!!!! vi har balkong dörren vidöppen för att det är så varmt här inne..så känns det som om jag ska brinna upp snart ...vart nog liite för länge i solen idag hahaha...
till och med nova tyckte det var varmt..när vi låg i sängen så sa hon att åh vad varmt det är...hehe...men hon har bara t-shirt o blöja annars skulle hon svettas i hjäl....
få se hur trångt det blir i sängen :) hon är som en brottare i sängen när hon sover haha....men tur att vi har en mega stor säng...men hon kommer säkert ligga skit nära för det :)

jaja jag bloggar imorgon bitti..om jag hinner..annars bloggar jag när jag är hemma hos mammi !!

Ha en trevlig måndags kväll...

nova ska sova över här !

God kväll.....

nu är vi hemma igen....

mamma kom ju imorse och hämta mig..till apoteket..sen handla vi lite på konsum....sen hem till mamma....
väl där så käka vi mat..satt ute i solen nån timme..o herregud vad solen tog på mig..är helt röd o varm nu haha :) känns som om jag kokar hahha =)
mockade och smorde hästarna osv...sen vid 15 tiden typ kom älskling...vi satt en stund hos mor...sen åkte jag och älskling till köping,,till willys...handla en jävla massa mat :) och så köpte jag hårfärg...dax att färga håret igen ! men det gör jag nog imorgon tror jag....ja när vi handlat klart så ringde mamma..hon var upp vid anna o barnen (tommy jobbar em)...o mamma fråga om vi kunde ta nova att hon sover över här tills imorgon...för att anna mådde ingen bra alls..så när vi kom från köping så åkte vi upp dit på en gång...tog med nova o hennes packning :)
väl hemma här så packa vi upp alla 100 matkassarna (okej inte 100 men många haha)
och just nu ligger kita här på golvet och nova leker med henne :) hehe...så söta tillsammans...kita njuter till max just nu...
så imorgon ska jag och nova ta bussen hem till mamma...men vette tusan vilken buss det blir...blir nog en stress morgon haha..måste duscha o ut med hundarna osv..o nova är ju här..så det blir full rulle på morgonen :) men det löser nog sig...

nää dax att leka vidare med nova !

Skriver senare igen !

fina kita har ont !

God morgon måndag....

vaknade till när älskling kom hem från jobbet imorse...sen vissla den där jävla kaninen...(grannens)..höll på att bli tokig men somna om...och vaknade sen igen när alarmet ringde...klev upp och duscha,klädde på mig och fixa mig som vanligt =)
käka frukost...sen var jag ut med hundarna..kita haltar...stackars kita bebis <3 klart det gör ont när man spräckt upp klon...men shira hade så med förut och det läkte fint utav sig själv...så det tar ett tag innan det är som vanligt igen...
men det läker sakta men säkert...det gjorde det på shira ialf..och när hon hade så,så spräckte hon upp hela klon...(det var länge sen)

prata med mamma nyss...hon är på väg..först ska hon upp till mormor&morfar o hämta nått..sen kommer hon och hämtra mig..sen ska vi till apoteket..o sen handla..sen far vi hem till dom....kanon fint väder ute! härligt !!

Nää nu ska jag fixa lite !

Ha en bra dag !

söndag 20:43

God kväll !!!

Vad tyckte ni om bilderna ? =)

älskling for iväg precis till jobbet...sitter och kikar på tv och bloggar sammtidigt :)
prata med mamma nyss,frågade om hon kunde hämta mig imorgon...vilket hon kunde..så hon kommer vid 10:00 tiden...så jag ska upp vid 09:00.imorgon bitti för att hinna med allt :)

imorgon ska det bli fin fint väder enligt aftonbladet.se,så vi får hoppas på det!!!

Nää jag bloggar imorgon bitti när jag vaknat och så....

Ha en bra söndags kväll !!!

massa bilder =)

Heej !

Nu sitter jag vid älsklings dator..ska ta och ladda upp en massa bilder nu..det är på hundarna o blommorna och hund"hagen" älskling gjorde igår...och på plattorna..jag rensa ju bort all ogräs därifrån igår..skulle ha tagit en före och efter bild..men har bara en efterbild =)

(alla bilder är klickbara för större format)





















Handlat blommor idag :)

Hej !!

Åh vad det regnar....innan regnet kom så mullra åskan lite men det vart inget mer än bara en jävla massa regn nu !
det öser verkligen ner......jaja jag och älskling åkte och handla massa blommor tidigare idag...köpte 4 st rosa pelargoner och 4 st andra mindre blommor som jag inte vet namnet på..men 2 gula och 2 orange...och en silvergran..och en tomatplanta :) sen åkte vi till ica och köpa 2 säckar med planteringsjord...så älskling plantera sin tomatplanta :) och jag plantera nyss dom andra blommorna...tog kort på blommorna så jag kan lägga in dom lite senare här i bloggen så får ni se..för älskling sitter vid sin dator just nu men sen när han är klar vid den datorn så kan jag gå och ladda upp bilderna därifrån....
men snyggt som fan vart det !! längtar tills balkongen blir klar på baksidan så där ska det åxo vara en massa snygga blommor!

imorgon är det måndag..och löning :)
så jag ska åka hem till mamma imorgon nångång på förmiddagen...och sen när älskling vaknat och så här hemma så kommer han och hämtar mig från mamma så ska vi åka och storhandla mat och sånt på willys =)
skönt att ladda upp kyl&frys med matvaror =)

nää men herregud hur mycket kan det regna egentligen?...alltså det öser verkligen ner..helt galet mycket!!!!!! gräset växer ju som fan när det är sol & regn hela tiden..man hinner knappt med och klippa för då ska det klippas igen...

Hörs!

vilket jävla skrik i natt !

God dag !!

Idag är det redan söndag..dagarna rusar förbi....
igår kväll när vi la oss så precis när vi hade somnat så skrek nån utav hundarna så förbannat högt....har aldrig hört nån hund skrika så högt..(sånt skrik att det gjorde ont)..så vi tände direkt och kolla..ingen av hundarna visade nått..vi fattade ingenting..vi somna om till slut ialf...så imorse vaknade vi vid 11 tiden..när älskling tog ut kita ur buren så halta hon..happ?
så kolla han på fram tassen och ser att ena fram klon sitter löst o en bit av klon hade försvunnit...sen gick han ut med dom..kita ville inte ens skita för att då måste hon ju trycka ner tassen eller vad man ska säga..så nu ligger hon och sover stumpan..vill inte gå alls...så vi tror så här: hon låg o sov i buren..så skulle hon byta läge o fastna med klon någonstans så drog hon loss sig...för fan vad rädda vi vart när hon skrek till....fyfan...stackars min bebis kita <3
men jag fattar inte HUR hon kan ha fastnat med klon i buren?..hennes bur är ENORMT stor..så jag fattar inte riktigt vart hon kan ha fastnat....

nä nu ska jag kika runt lite på nätet sen ska jag gå och kolla till min kitis !!


vad vi har hållt på ute !!! ( uppdatering 21:53)

Vilket härligt väder det är !!! så därför har bloggen blivit lite lidande....
vi åkte ju först till blomseraffärn för att köpa mormor nått fint! när vi bestämmt oss så åkte vi hem en sväng..älskling bytte om och så åkte vi upp till mormor och morfar...vi alla gratta ju henne..för hon har fyllt år..hon vart jätte glad över blomman vi köpt..vi köpte en orkidee eller hur det stavas...vart avis för jag skulle själv vilja haft den hehe...har ju en redan men jag älskar dom blommorna..så vackra såå!!! kan inte få nog av dom helt enkelt....vi käka mat där uppe....så vart det fika o tårta och sånt gott :) satt där några timmar sen åkte vi hem,

igår klippte ju älskling gräsmattan..idag har han trimmat över allt med trimmern..och jag har rensat ogräs som en galning..så nu är det så jävla rent o snyggt över allt..finns nog knappt nå ogräs kvar över huvudtaget....tog mellan plattorna här utanför med..satan vad jobbigt det var men resultatet vart KANON ! vad magen tar när jag rensade ogräs..hur jag än försökte vara så stånka ja och hade mig haha...när jag rensa bort ogräs mellan plattorna så stog jag upp.,,,vart yr ett antal gånger så jag fick lugna mig lite då och då..och ta pauser.....sen har älskling satt upp staket åt hundarna ! inte runt hela huset heller..men den börjar vid torkvindan typ och går ända till lekstugan...vart SNYGGT! kan lägga in en bild senare eller imorgon så får ni se hur det vart....för det underlättar för mig sen när bebisen kommit så man slipper gå en långrunda med hundarna bara för att dom ska pinka...så det vart kanon...

så nu är jag helt slut i hela kroppen kan jag lova........hållt på som en galning där ute och rensat all ogräs jag såg=)

älskling är ute i garaget nu och målar fönster..att han orkar hehe :) skönt när han vart ledig några dagar....men imorn så börjar han o jobba igen.....

Nu ska jag ringa mor min !

Hörs!

Uppdatering: 21:53

god kväll....vi är så fruktansvärt trötta nu så vi ska faktiskt gå och lägga oss..klockan är ju inte mycket men vi är helt slut efter vi har hållt på ute i flera timmar ....så god natt !! bloggar imorgon när jag vaknat o så...
Ha en bra lördag kväll...

fira mormor idag !

God morgon lördag !!!

vi la oss rent sent igår..eller ja vid 01:00 typ....och jag vaknade vid 10 tiden utav att jag var jätte kissnödig & bebisen tryckte som bara den mot blåsan :) och älskling hade vaknat och var ut med hundarna...så jag klev upp o gick på toa...sen så käka jag frukost.....sen plockade jag ur diskmaskinen o la i skitig disk..vek in tvätten utifrån....o plockat o grejat....
ringde precis till blomser handeln här i skbg och fråga hur dom har öppet..och dom stänger 13:00..så vi måste dit innan det och köpa mormor en blomma !!!! eller nån slags blomma..
ja nej nu kallar duschen på mig =)

hörs!

barnvagn ! (uppdatering 22:44)

God kväll !!!

För ett tag sen så beställde vi en barnvagn + myggnät,regnskydd från nätet !!!! wowoh vad jag längtar tills den kommer så man får se den på riktigt..jag tycker den är dö snygg på bild ialf =) stog att leveransen var 1-7 veckor på barnvagar..så vi får se när den dyker upp..spännande spännande..har alltid älskat att tittat på barnvagnar i affärer..och nu får jag en egen hehe..eller vad man ska säga =)
kan lägga in en bild på den strax få ni får se vilken snygg vagn vi beställt....och färgen går ju o ha till både tjej och kille..så vi var tvugna att så klart ta en sån färg att det passa bägge könen....eftersom vi inte vet vad det blir för en skönhet!!!!
imorgon på dan ska vi åka upp till mormor och morfar för att fira mormor..hon har fyllt år!!! så vi ska köpa med oss en blomma :) hon älskar alla slags blommor =) så vi ska dit en sväng imorn!!!
men imorn ska jag sova ut ialf..nu har vi gått upp 2 dagar tidigt...
på dan när älskling klippte gräset så gick jag ut och rensa bort en jävla massa ogräs lite över allt..men sen så börja det att regna så klart som tusan..så då fick jag sluta..men hann göra en hel del...får fortsätta imorn eller nått..men shit vad jobbigt det är att rensa nu när man har en jätte kagge haha...man stånkar och stönar när man står böjd haha..så måste man ställa sig upp o ta pauser då och då..men allt går om man vill :)

bloggar imorgon när jag vaknar och så !!! Ha en trevlig kväll

denna vagn har vi beställt idag!! visst är den FIN ?...jag älskar den =)





en snabb uppdatering:

Åh vad jag längtar tills jag får mina skattepengar ! då ska jag inhandla bebis byxor och sånt :) sen ska jag även boka tid för klippning...läänge sen jag klippte mig sist..håret känns så "dött" nu hehe..så det ska bli underbart med en klippning...vill bara ha toppning o sen klippa upp håret lite...sen ska jag även färga håret..men det blir inte hos frissan utan det fixar jag själv !!!
sen köpa lite annat skoj :)
ja nu vet ni det med haha...

Ö&B

Heej :-)

Nu är vi hemma igen...eller vi har vart det ett tag,vi åkte ju hem till mamma & pappa...väl där så mocka jag och donade..gav kaninerna massa gräs o gott,o mat och vatten...ja sen så rasta ja och kristoffer wilma & hugo en sväng vid vägen...
in och vänta på att en valpköpare skulle åka..vilket tog tid haha..det var en sån människa som älskade att prata haha...
så vid 14 tiden typ kom vi iväg..eller jag och kristoffer åkte i förväg till kolsva..för han skulle tanka..sen till köping o till donken =) då kom mamma,pappa,susanna och jossan med bilen..så vi åkte efter dom ,först till banken i köping..dom skulle lägga in money ! sen åkte vi alla vidare till arboga....till Ö&B....jag och älskling köpte bla; hundmat,3 pack med fina glas,2 hundben,deo,handtvål och massa mer smått o gott =) just ja älskling köpte en stiga trimmer där med =)
och mammi köpte oss (eller ja inte till oss utan till bebisen hehe) 2 st bodys o 1 par stumpor...tack mami <3

ja när vi shoppat färdigt så åkte vi hemåt...mamma och dom skulle stanna i köping för att handla nå mer..men vi drog vidare hemåt...väl hemma så in med kassarna...o hundarna fick tömma sina urinblåsor (haha vad fult det låter,var bara tvungen att skriva så haha)
och så fick dom kvälls mat....älskling är ute och grejar...sen ska han klippa gräset och trimma lite med trimmern...

20:00 talang...det ska vi se !!!!

Nepp jag skriver senare igen!!

fredag 22/5 12:06

God dag !!!!

Hann inte blogga imorse...vi klev upp vid 09:00 ....jag gick ut med hundarna och sen in och ge dom mat...så käka vi frukost o duscha..sen åkte vi till min gudfar...för att visa han lite med datorn och så...när vi var klara där så åkte vi hem..och vi gick med hundarna till herrgårdsängen...kasta boll till kita..shira lunka runt i sin fart där =)
när kita var trött så fick dom bada nere vid sjön..kita simmade o svalka sig...sen hemåt..vi kom hem precis...
snart ska vi åka hem till mamma och pappa....vi åker sen till arboga :)

Nä men jag bloggar senare igen..

Ha en bra fredag !

torsdag 22:00

God kväll....vi sitter och tittar på bonde söker fru på 4:an....snart är det slut och efter det blir det och sen en ny film...kommer inte ihåg vad den heter....så det blir film snart.....och imorgon ska vi upp kring nio tiden..sen när vi är klara med allt så ska vi åka upp till min gudfar ,älskling ska koppla in internet åt han osv..så ska vi lära han lite om internet =) hehe...eller ja hur man gör osv :)
så när vi är klara där så hem o motionera hundarna..sen ska vi åka hem till mamma och pappa...dom ska till arboga till ö&b...så vi ska åka med dit..men det blir två bilar dit för alla får ju inte plats i en bil..blir ju mamma,pappa,susanna o jossan..o jag och älskling =)
ja så ser morgon dagen ut.......

få se när det blir lägg dax ....vi ska ju se filmen...vet inte hur lång den är...men igår la vi oss 01:00 o gick upp i tid..eller ja älskling vakna ju före mig..innan jag orkade kliva upp =) men det ska nog inte bli nå problem att kliva upp imorn bitti hehe..

bebisen har vart jätte vild i magen idag....när vi låg i sängen idag på dan så hade jag tröjan uppdragen o vi kika på magen...helt plötsligt så drar h*n av en mega spark :) eller tryckte med huvudet..så det bula upp på magen hehe...
sen brukar magen röra sig hur mycket som helst när man kollar på den när pyret sparkar och har sig...älskade älskade bebis...så efterlängtad!!! <3 mamma och pappa älskar dig mer än allt annat i världen redan :)

nää jag bloggar imorgon när jag vaknat och så....

ha en bra dag!

vart kommer all jävla damm ifrån?

Alltså jag förstår inte hur mycket damm det kan sammlas på 2 dagar ?....jag dammsög och skura o dammtorka hela huset i förrgår tror jag det var...och har precis stor städat igen...puuh nu är jag bra varm kan jag lova er =)

jag har pysslat med detta :

* startat en full maskin med kläder...
* hängt upp kläderna ute på torkstället...
* startat en till maskin med nallar (som vi hitta i källarn o nova ville ha nån nalle så jag tvättar dom)
* dammsugit över allt.
* skurat hela huset
* dammtorkar alla ytor
* vattnat blommorna inne & ute
* ja och en massa mer :)

nu vart det ju fint väder..solen skiner och det är varmt ute...hade alla dörrar öpnna medans jag skura o det vart inte ens korsdrag =) o varmt som bara den....

Nää jag bloggar lite senare igen..


torsdag 21/5 10:49

God morgon torsdag !....

vi la oss vid 01:00 igår....nyaste wallander filmen var bra...länge sen man såg en film så det satt fint med en wallander igår kväll...
älskling ställde alarm på 09:00 idag...för att han inte ska sova bort sina lediga dagar =) smart gubben ;)
så han klev upp nångång då..och jag somnade faktiskt om..men vaknade sen vid 09:40 typ ...när han kom in med dogsen utifrån..så klev jag upp...så vi åt frukost tillsammans..vilket inte händer så ofta..eftersom han vaknar så sent om dagarna...
har plockat och donat lite,,tömt diskmaskinen o lagt i skitig disk...ska starta tvättmaskinen snart tänkte jag...
usch det är en regnig dag idag..eller jag vet inte om det regnar just nu men nyss ialf..sen är det mulet o trist!

Nää nu ska jag duscha !


torsdag 00:14

Hej igen :)

vi har precis kollat klart på wallander-hämnden...den var bra!!!
bebisen har sparkat och grejat i magen nu hela kvällen :) älskade pyret <3
nu ska vi gå och lägga oss...få se när vi kliver upp imorn..eller ja det blir ju idag eftersom att klockan är 00:14 =)

Nää bloggar när jag vaknat och så....


onsdag 22:00

Hej igen....

Nu har jag precis kikat klart på veckans avsnitt av greys anatomy..var lika underbart bra som alltid :)
vill se mer och mer som alltid =) men får glatt vänta tills nästa vecka....älskling sover här på soffan..men han är ju ledig nu så det är hääärligt .....han börjar igen på söndag...så det bli massa mys med babe !!!!!!
få se när vi ska lägga oss..väckte precis älskling för annars kan han inte sova i natt....
så nu sa han att vi ska se på nyaste wallander...:) så vi ska kika på film strax....
imorn ska jag soova ut...eller få se när pyret väcker mig med sparkar i magen :) hihi...

Nä men jag bloggar imorgon när jag vaknat till liv och så....

Ha en trevlig kväll allesammans....

Puss!

2 puppisar åkte idag !

God kväll...vart en lång dag hos mams och paps =)
tommy o anna och barnen kom hit och hämta mig vid kvart i elva....åkte hem till mams och paps...dom lämna av mig..så jag fråga åxo om nova kunde bli kvar så jag kunde leka med henne :) så dom lämna henne och så åkte dom..dom skulle iväg och handla..mamma och pappa och susanna kom hem efter en stund..dom hade ju åxo vart iväg o handlat =)
så dagen rulla på...mamma tvätta två puppisar (som skulle åka idag)...och jag föna dom torra...lekt massor med nova!!!! mockat..smörjt pållarna och borstat dom osv osv....
vi alla käka lite...o vid 16 tiden kom vetrinären....han vet bes alla puppisar,,,han berömde dom massor =) positiva o livsglada puppisar =) hehe..sen kom en valpköpare för att hämta sin valp =) o sen kom det en till valpköpare för att hämta sin valp.så två bebisar åkte idag....3 valpar åker imorgon..guud vad tomt det kommer bli att åka hem till mamma och pappa sen när inga valpar är där...hehe...sötisarna...
tommy kom vid 18 tiden...han kom o hämta mig o nova..så vi åkte hemåt vid 19 tiden...han skjusa hem mig o så for han hem till sig...så det vart verkligen en låååång dag hos mami o papi =) skönt att komma hem till min älskling =)
väl hemma så hade älskling precis börjat med att laga tacos..mums..så vi käka..o nu är det rent hus på 4:an..och om 15 minuter börjar GREYS!!! woohow!!!!!!

nää men jag bloggar senare igen !!!!!!


onsdag= en bra dag =)

God morgon !!!

idag är det onsdag..och jag älskar onsdagar för det innebär greys anatomy =) hehe...
vaknade av alarmet..klev upp o duscha...klädde på mig o fixa mig..föna håret osv...käka frulle..och nyss var jag ut med hundarna så dom fick göra sitt...fan det är varmt ute...trodde inte att det skulle vara så varmt...men det var det...härligt!
tommy o dom kommer om en halvtimme...så då skjusar han mig till mams o paps..sen skulle dom åka o handla..prata med mamma åxo..o dom var iväg o handla..så vi får se om dom hunnit komma när jag kommer dit...
fan hade sendrag i natt igen..satan vad ont det gjorde..studsa upp o gick lite..då släppte det..men det vart inte så som förra gången ialf...det gjorde ju dö ont hela dan...o helt ömt...

Nää ska kika runt lite på nätet nu!!

Ha en bra dag !

22:14

God kväll.....åh vad desperate var spännande =)
vi sitter och kollar på tv4 nyheterna just nu.....
prata med tommy tidigare ikväll..och han kommer vid 11:00...så jag ska väl upp vid halv tio så jag hinner med allt som jag ska göra på morgonen =) dvs duscha,käka ut med hundarna,blogga osv osv.....
få se vad det blir för väder imorgon då...hoppas på uppehåll ialf...imorgon kommer vetrinären hem till mamma och pappa ...för vetten ska vetrinär besiktiga puppisarna och så...

Nää men jag bloggar imorgon när jag vaknat o så...

Ha en trevlig kväll...

sibel du finns i våra tankar ....vi saknar och älskar dig <3

fyfan vad jag bli galen på blogg.se....att det ska vara så jävla krångligt att publicera på kvällarna....vittu...

19:58

oj vilken dålig uppdatering det har vart idag....men jag har stor städat hela huset idag....sen har ja o kristoffer och tommy o nova åkt två vändor till återbruket idag..men massa shit...så jag lekte med nova under tiden dom greja =)
har regnat som bara den idag...sen har det vart sol sen regn..ja så har det vart hela dagen i stort sätt..vi var precis på en lång promenad med hundarna..gick på strand promenaden...släppte kita på en plätt o kasta frisbee..men efter några kast så råka den hamna i vattnet o försvann..typiskt haha...o vi hitta den aldrig så vi gav upp och gick hemåt...

20:00 ugly betty
21:00 desperate... ja det är min tv kväll =)

uppdaterar senare igen....

ska ta och ringa tommy nu...för han ska hem till mams o paps imorn..så jag åker med han dit..ska mocka o greja !!!

tisdag 19 maj 11:59

God dag.....

gick och la mig vid 01:00 inatt...somna snabbt som bara den =) jag var skit trött.....vaknade ialf imorse vid 11:00..
klev upp och klädde på mig,käkade frukost,gick ut med hundarna så dom fick göra sitt...och nu sitter jag här..ska snart gå och duscha hade jag tänkt....orkade inte göra det direkt när jag klev upp....
men vart är solen? det skulle ju bli fint väder idag med sol...men nejdå i stället har det regnat o det är mulet ute...suck säger jag bara !

dagens planer är att städa! det är prio 1....

Nää nu ska jag duscha!!!!

Hörs senare!

tisdag 00:03

God kväll....

Nu är klockan 00:03....
sitter och kollar på tv...på tv4 fakta....ska snart gå och lägga mig...börjar bli en aning seg hehe =)
skönt att sova ut imorgon...ska sova så länge som möjligt.....få se hur länge bebisen vill låta mig sova i fred hehe...
just nu bufflar h*n i magen =) tidigare ikväll när h*n rörde sig så la älskling handen på min mage..men då sluta pyret att sparka så klart...lite blyg för pappsen =) hehe....
Satan vad jag har ont i ryggen :( ska bli nice att lägga sig i våran underbart sköööna säng !!!!!

Nää bloggar imorn när jag vaknat till liv.....

Ha en bra natt.....

p.s. nu är det ju redan tisdag =) hehe....eftersom att klockan är över tolv =)

Fan varför ska det vara så jävla helvetes krångligt att publicera inlägg?......blir tokig....vittu...

21:08

God kväll....

vi har precis kollat klart på färjan 2.....nu börjar spårlöst..som vi ska kika på..inte så jätte jätte bra men duger och se på !
mamma kom ju och hämta mig imorse kring 10:00...åkte till affärn,mamma handla lite...sen in på gruvans men dom hade inte fått in den hundmaten mamma skulle köpa..nehe så vi for hem till mams och paps..käka mat och myste med yngwe och dom =) sen lekte jag med puppisarna =) galningarna hehe....
mockat o borstat/myst med pållarna..smorde dom med flugmedel osv.....regnat hela dan ...trist men men...
klippte jossans (lillesyrrans) lugg..hennes hår växer som orgäs =) sån hårkvalite skulle jag vilja ha..dvs att håret växer fort =) tycker min tar sån tid..vill ha lite längre hår..man är aldrig nöjd haha...ibland vill man ha kortare o ibland längre..ja det är inte lätt hehe...
ja och vid 16 tiden åkte ja,mamma,pappa,jossan och susanna till fagersta..där köpte dom hundmat...sen åkte dom vid skbg..o lämna av mig här hemma...
käka mat osv.....sen åkte vi upp till min gudfar....lämnade datorn där o så..ska dit igen på fredag..så ska internet funka..eller kristoffer har ju beställt bredband till han..o det ska komma senast fredag...

ja så ligger det till =)

imorgon ska det vara SOL....få se om det stämmer......hoppas det....imorgon ska jag soova ut ialf =)måste städa imorn..ja nä men jag återkommer senare igen...

Ha en trevlig kväll!

HELVETE vad det ska ta tid att publicera,,,blir TOKIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måndag 18/5 09:49

God morgon...
har inte ont i vaden woohow skönt =) !!!
vaknade före 09:00 för att det var nått som lät som fan utanför..men låg kvar ett tag..sen upp o duscha..klädde på mig o föna håret osv...käkade frukost sen....var nyss ut med hundarna...mamma ska åka nu från dom...så hon ska först förbi mormor & morfar för att hämta nått sen kommer hon och hämtar mig...så ska vi in på gruvans (hund & katt affär)...sen åker vi hem till mams och paps...
mulet o tråkigt väder är det idag..men bara det inte regnar så är jag nöjd! men regn behövs ju med..för att gräs o sånt ska växa....nästa fredag alltså den 29:e ska jag till barnmorskan...då ska älskling med...så vi tog en fredag kl 13 så han kan följa med :) han har ju inte vart med för att han jobbar ju natt o sover fram till 14-15 tiden på em....så nu får han höra bebisens hjärtslag...coolt och höra =) vi har ju lyssnat på pyrets hjärtljud 3 gånger ,men varje gång är lika häftigt!!!
åh vad bebisen rör sig nu =) alltid när jag lyssnar på musik så får h*n fnatt i magen haha..(lyssnar på musik nu med)

Nää nu ska jag fixa mig lite och så....

Men ha en bra dag så länge..

min älskling är bäst ! (uppdatering 22:06)

Hej igen !!!

älskling gav mig fotmassage nyss..och så massera han mig där jag har ont från nattens sendrag...är fortfarande skit öm där =( hjälpte inte mycket när man massera där...gör ont ont..men guud vad skönt det var när han massera mina "vatten" fötter =) hur skönt som helst...tack min fina älskling <3
han gjorde ju även en kladdkaka till mig tidigare ikväll....käka precis en bit....galet god vart den...han är bäst min älskling !!
bebisen har vart aktiv som alltid idag ....sparkar och har sig...åhh vad jag läängtar tills dagen D är här...ojoj =)
prata med mammi tidigare ikväll....fråga om hon kunde hämta mig och det kunde hon..hääärligt =) så jag ska upp vid 09:00...o mamma kommer kring 10:30...ska ringa henne när jag vaknat...måste hinna duscha,rasta hundarna käka frulle osv..men sa att hon skulle komma vid halv elva..så då är det ju lugnt =)

nej nu ska jag pussa hejdå till min älskling..han ska ju åka och jobba...

bloggar imorgon när jag vaknat och så !!!!

Ha en bra kväll...

Uppdatering:

sitter och tittar på söndagsparty med pilip och fredrik ....satan vad ont jag har i vaden fortfarande...skit öm..gör ont bara jag sitter :( hoppas det är bra imorgon...
ska strax lägga mig så jag orkar kliva upp imorgon..ska upp vid 09:00...och mami kommer kring 10:30 ! yes så ligger det till....
Nää men jag bloggar imorgon när jag vaknat o gjort mitt =)

söndag 18:07


Emelie: tack så mycket =) ja men då ska jag ta och köpa det och testa =) Kram !

God kväll !!!
lite senare ska vi baka kladdkaka (okej älskling är expert på det) så han ska baka en kladdkaka till mig =) han vet hur man gör en gravid kvinna glad haha....när han gör kladdis så blir det så fruktansvärt gott!!!
har inte dammsugit idag...tar det imorn i stället....
solen skiner så där härligt fortfarande...varmt och skönt ute...men imorn eller när det var så ska det bli kallare...suuck!


Nää jag bloggar senare igen...

mag,häst,tårt bilder =)

Nu har vi precis kommit hem...vi gick med hundarna till herrgårdsängen...kasta boll till kitis...shira lunka runt och käka gräs och rulla sig i gräset haha...när kita var trött som en mört så gick vi ner till stranspromenaden...så hundarna fick bada...kita går i helt och simmar =) så hon simma runt o svalka sig...shira går en bit o står o njuter =) när dom var klara så gick vi hem...och nu tänkte jag ladda upp lite bilder....åh vad hungrig jag vart när jag kolla på pappas goda smörgåstårta ...tog ju kort på den igår så ni får se hur smarrig den ser ut=)
skulle behöva dammsuga o skura åxo...hmm...kanske tar det lite senare..är efter svettig haha...
svårt att fota magen själv..blir konstigt när det blir "uppifrån" man fotar.blir mer rättvisst när man fotar i samma höjd..men men nu fotade jag magen själv så det får bli så här nu =) nästa gång får älskling fota den så det blir rätt vinkel osv...
ser ni hur mycket bristningar jag fått? helt galet mycket...bebben växer så det knakar att huden knappt hinner med =)
men alla fula bristningar jag fått så är det värt det!!!! tänker inte på bristningarna utan på innehållet så klart! =)

Nää bloggar senare igen !

















på gränsen att börja grina !

God morgon...eller kanske god dag :)

Vaknade på natten av att jag hade världens sendrag...fyfan vad ont det gjorde..alltså det gjorde så ont att jag var på gränsen att börja grina..ställde mig upp på en gång..o gick lite..då släppte det värsta..men har skit ont där fortfarande..eller det känns bra jävla ömt där...

ja och sen vaknade jag kring halv elva tiden...lite före...klev upp o klädde på mig..ut med hundarna..när dom gjort sitt så hem igen o så fick dom mat....så käka jag frukost....sen vart det duschen...o det vanliga (föna håret osv).......nu sitter jag här..prata en sväng med mamma i tele nyss....
det är skit skönt väder ute..solen skiner och det är varmt..härligt härligt !
älskling sover fortfarande,få se när han behagar att kliva upp =)
igår orkade inte vi kolla klart på Eurovision song contest-final...vi la oss vid 23 tiden..men såg nyss på aftonbladet.se att norge vann..det trodde jag inte faktiskt hehe...så grattis till dom då !!!

idag dyker det upp massa bilder under dagen !!!!

Hörs!

lördag 22:32

Nää sorry men jag laddar upp bilderna imorgon..orkar verkligen inte göra det ikväll...så jag lovar att ladda upp massa bilder imorgon !!!!
nu sitter vi och tittar på Eurovision song contest-final.....få se om vi orkar se hela programet....känner mig bra trött redan nu..helt slut...ja men det visar sig =)
har ont i ryggen som fan åxo :( ingen kul alls...fötterna värker med...

Nää bloggar imorgon när jag vaknat till liv !

Ha en bra kväll!

en trevlig dag !

God kväll !!

vi åkte hem till mamma och pappa vid halv två tiden...jari och paulina kom åxo..(patricia var hemma med sabine som är sjuk) och sen kom mormor och morfar...och tommy och anna och nova och theodor kom =)
käka pappas dööö goda smörgåstårta...fy vad god den var...mmm!! fota den med men jag ska ladda upp bilderna lite senare ! käka två gånger..först när vi kom dit typ..sen käka jag igen när tommy o dom kom..bebisen är så hungrig av sig hehehe....så var vi alla ute...kristoffer o jossan o nova lekte ute medans jag mocka o borsta o smorde hästarna...
pappa greja med morfars bil lite.....lekte massor med nova ute =) stumpan =) sen ramla hon på gruset o jag fråga hur gick det....då sa hon bra med såg att hon hade tårar i ögonen så jag lyfte upp henne i famnen då vart det bättre när hon fick vara i min famn en stund...lilla stumpan.......
vi hoppade även studsmatta =)
och när klocka var halv sex åkte ja och älskling hem till dogsen..rasta dom o gav dom käk..nu ligger dom och sover i sängen..dom är trötta från när älskling var med dom på herrgårdsängen =)
älskling och tommy är iväg till jobbet för att hämta nått...

20:00 robinson...
 
21:00 Eurovision song contest-final

Hörs !!

mina fötter brinner!

Heej...

nu är jag tillbax här igen =)
älskling cyklade iväg med hundarna till herrgårdsängen för ett tag sen...kastade boll till kita och så..sen hade hundarna fått bada åxo hehe...eftersom kita vart så varm o trött så ville hon bada o svalka ner sig...så dom kom tillbax nyss...hundarna ligger nu helt utslagna i sängen och sover =) jag kunde/orkade inte följa med..mina fötter värker o det känns som om man har fullt med blåsor under fötterna och går på det..så så känns det typ så känns fötterna helt varma o ja gör ont....så han fick dra iväg själv....
nu är han ute och tvättar bilen =) när han är klar med det så far vi hem till mamma och pappa..för att fira susanna som fyllt år..har ju ingen present nu och ge men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge hehe....så hon får sen senare av oss! vi ska vräka i oss pappas goda smörgåstårta sen hehe...gott gott !!!!
skrev med tea tidigare idag på msn...o vi ska ta och ses snart...(vi är ju nästan lika långt gångna) skiljer bara nån dag imellan oss...

Nää ska ta med kameran o fota lite.!

Ha en bra dag så länge...

pappas yber goda smörgåstårta....

God morgon....

Vaknade till liv vid 10 tiden...klev upp och klädde på mig...gick ut med hundarna..när dom gjort sitt så hem igen..gav dom mat..och då klev älskling upp...kokade ägg och käka frulle...och nu sitter jag här =)
ska snart gå och duscha....måste lägga i mitt linne o byxor i torktummlaren en liiten stund ...tog in dom nyss utifrån o dom var liite blöta fortfarande...
och om 2 timmar ska vi hem till mamma och pappa....åhh smörgåstårtan =) mums....
skönt väder ute...trodde inte att det var så fint väder när jag gick ut med hundarna..men tamme fan det var varmt o skönt...

nää nu ska jag kika runt lite och sen ska jag duscha !!!

fredag 22:40

God kväll...

har precis hängt upp massa tvätt på tork..för tidigare ikväll så greja kristoffer ute o kläderna vart lite skitiga så han ville ha det tvättat tills imorn..så i med dom kläderna sen all smutstvätt från tvättkorgen..så det var en full maskin...så vi vänta bara att den skulle bli klar så jag kunde hänga ut det på tork..o nu ligger älskling i sängen och läser nya bilsport som kom hem idag i brevlådan =) tänkte att jag måste blogga innan jag lägger mig =)
så nu ska jag släcka i huset o dyka ner i sängen...ryggen värker..o fötterna..så det ska bli sköönt att lägga sig !

bloggar imorgon när jag vaknat och så...

Ha en bra fortsatt fredag kväll !

luktar fis i hela huset *urk*

God kväll...

fyfan vilken seg dag det har vart idag...har inte gjort nått vettigt över huvud taget idag...det enda jag har gjort är att ha startat 2 maskiner med tvätt bla kristoffers arbets kläder o så..o sen hängt upp dom på tork ute...annars har jag bara legat/suttit i soffan...har vart extremt trött hela dagen...galet trött har knappt orkat gå från soffan till toan för att kissa..så trött var jag...är det fortfarande..bebisen suger verkligen musten ur mig =)
hoppas att jag har mer krafter imorgon....
vi var på en sväng med hundarna för ett tag sen..varken jag eller kristoffer orkade egentligen inte med vad gör man inte för sina djur..dom måste ju ut vilket fall som helst...oavsätt om man är trött/sjuk....men det vart ingen låång promenad idag...det orkade inte vi.....men vi gick en sväng ialf..släppte kita på ett ställe så hon fick springa lite=) hon fick sina fnatt haha..sen käka hon när äckel päckel där..innan vi såg det så stog hon där o mumsa..vette fan vad det var...så nu lukar det fis i hela huset...håller på att spy..hon släpper starka karl fisar...så det måste ha vart nå riktigt äckligt hon åt..men som hon tyckte var skit gott...tur att jag hade shira i koppel..annars skulle hon åxo fisit hela tiden..då skulle man nog inte ens kunnat vara inne i huset..har ialf dörren öppen just nu så skit doften försvinner..men kommer små puffar hela tiden..hahah ja visst har man en knäpp hund...våran lilla tok kita =)  dom dras till sånt som är vidrigt..jag fattar inte hur dom kan tycka sånt är såå jävla gott?
så är det nästan med alla hundar..ja förutom yngwe haha...han skulle aldrig få för sig att äta nått annat än hundmat haha! lilla fjanten =)

så sorry men orkar verkligen inte ladda upp bilder idag..få bli imorgon...för imorn tar vi med kameran o fotar lite hos mami och papi.....

gaah vad mina fötter värker...skalade potatis tidigare idag o efter jag var klar så ser jag att jag fått en blåsa på fingret..och jag har aldrig någonsins fått en blåsa på fingret..så det kanske har och göra med att jag har så mycket vätska i kroppen?..
mina fötter värker konstant.fast jag knappt gått nått eller så..spelar ingen roll om jag tar det lugnt en dag eller om jag är i farten ..värker mer eller mindre hela tiden...blir ju värsta märken efter strump skaftet.....känner mig som en ballong nu för tiden....hoppas att det inte blir värre med vätskan..eller det kan nog inte bli det.är nog redan max ....

Nää nu börjar talang !

Bloggar senare igen!


fredag 14:02

Hej !!

har precis plockat och donat lite..startat tvättmaskin åxo....väckte ju älskling vid 12:30...o han klev upp och käka frukost och duscha..sen la han sig här i soffan..och nu ligger han här och sover haha...tröttisen!
tänkte dammsuga åxo..men jag väntar en liten stund med det....det skulle vara dunder härligt väder om det inte blåste så förbaskat mycket....för solen skiner som bara den....jaja man kan inte få allt :)
just ja igår fota jag en del hemma hos mamma och pappa..ska ta och ladda upp bilderna under dagen..så det dyker upp bilder här i bloggen under dan....så håll utkik =)

Hörs!

äntligen fredag !

God dag !!!!

igår la jag mig vid halv ett/ett nångång...somna som en stock =) vaknade när älskling kom hem från jobbet efter 06:00...men somna om rätt fort...så hörde jag grannens jävla porslins kanin som vissla...satan vad det koka i mig...men efter några visslingar vart den tyst...seriöst har stor lust att slå en hammare på den nästa gång...
och så vaknade jag igen vid 10:30 utav att andra grannarna härja..(slum grannar mitt imot) ...så jag klev upp och käka frukost..rasta hundarna och nyss så duscha jag och gjorde det vanliga =) dvs föna håret osv.....
solen skiner ute..häärligt! men så blåser det en del...men men det är sol ialf =)
älskling sa igår att jag ska väcka han vid 12:00..o den är ju snart tolv..men ska väcka han lite efter..eller ska kika runt på nätet o ringa mamma osv..sen väcker jag han=)
åhhh imorgon ska vi hem till mamma och pappa..fira syster susanna som fyllt år! och det blir PAPPAS SUPER DUPER GODA SMÖRGÅSTÅRTA ! ska fota den imorn så ni får se hur stor han gör den =) åh fyfan vad den är god!! galet..vattnas i munnen på mig fast jag nyss käka frukost haha....
bebisen var pigg o allert tidigt imorse..h*n sparka som tusan och hade sig :) älskade älskade knodd <3

Nää ska ringa mor min nu !!!!

dålig bloggdag idag...sorry ! (uppdatering 00:29)

oj vilken dålig uppdatering det har vart idag...sorry....

vi åkte ju hem till mamma och pappa lite före 16 tiden...väl där så busa vi lite med puppisarna o så...mockade o tog n hästarna..borsta o fixa med dom..och före 17 tiden kom brandbilen...och fyllde på poolen..sen åkte han till skbg igen för att fylla upp tanken och sen kom dom igen :) när dom var iväg för att fylla tanken med vatten så under tiden kom hovis =) det gick snabbt eftersom att skorna skulle bara av o så..när pållarna var klara så släppte jag ut dom..så fick dom fnatt och sprang runt i hagen o busa =) hihi...betalde hovis o så for han....
hästarna busade runt i hagen en bra stund =) sen var dom nöjda...hehe..knas pållarna :)
så gick vi in..käka mat o satt o snacka en stund..sen åkte vi hem......

ja och nyss kolla jag på medium....alltid lika bra! ska ta och väcka älskling nu..han ligger och sover här på soffan =) sista natten inatt för han sen är det helg :) häärligt....

Bebisen har vart aktiv som bara den idag :) som alltid..herregud vad jag längtar efter pyret !!! galet mycket !!

Nää bloggar imorgon när jag vaknat o så....Ha en trevlig kväll...

igår kväll när jag la mig i sängen så låg ja och läste en tidning..o bebisen var vild i magen..drog bort täcket o kolla...GUD vad magen rörde sig =) haha..vilken syn...det var ballt =) så mycket har jag inte sett förut :) så det händer mer o mer för varje dag !


UPPDATERING: nu är klockan 00:29...ska ta och lägga mig nu..ögonen orkar inte hänga med längre hehe..
bloggar imorgon när jag vaknat och så !!!!! Hörs =)

torsdag 14:43

Hej igen !!!

Nu har jag duschat o fixat mig :) innan det gick jag o hundarna på en lång promenad..varmt var det ute..men dock så blåste det en del men det var bra fläkt haha =)
vi var hemma igen vid 13:30...då väckte jag älskling..om en stund ska vi åka o handla lite och sen hem o lämna varorna o så drar vi hem till mamma och pappa...just ja måste komma ihåg att ta med älsklings hår"klippare" eller vad det heter =)
och kameran.....ska ta och lägga det på byrån vid hallen så jag kommer ihåg att ta med det....

Nää men jag bloggar senare igen....Ha en bra dag så länge....

sen uppdatering...


Natta: ja men visst var det för bra för att vara sant med vagnen :) kanon bra ju...BF är 15 augusti..få se om det blir före eller efter..vill inte gå över tiden ialf..är redan tungt som det är =)
ja jag har vart bebis sugen i åratal hehe.och nu äntligen ska man få en bebis!!! längtar ihjäl mig ju =)



Hej !!

vilken sen uppdatering på bloggen =) men jag vaknade vid 11 tiden..klev upp o rasta hundarna och käka frukost...har pratat med mamma i telefon rätt länge så jag glömde bort att jag inte har bloggat ...ja så kan det vara....
solen skiner just nu.men blåser rätt mycket....tänkte ta en lång promenad med hundarna strax...sen om en timma ska jag väcka älskling....

Nää skriver senare igen ! ska ut med dogsen strax.....

vi har hittat en vagn vi ska beställa =)

God kväll !!!

Sitter och kikar runt på nätet...har hittat en sida med snygga och helt splitt nya barnvagnar i alla möjliga färger o mönster osv..och vagnarna kostar bara 2,995 kr...och frakten kostar 300kr...det är ju för bra för att vara sant =) så vi ska ta och beställa en vagn därifrån sen.....kanon bra =)
ska ta och visa mamma sidan imorgon så hon åxo får se vilken vi ska beställa !

ja nu är klockan 23:19...ska lägga mig om ett tag...ska vara vaken ett tag till så jag sover länge imorgon =)
för ett tag sen så kika jag på magen med uppdragen tröja..och ser att h*n trycker förmodligen med sitt huvud mot magen så magen bulla ut på ett ställe och sen flytta sig h*n...såg så jädra coolt ut när jag såg det =) och inte bara känner..utan att man ser åxo...det var en häftig upplevelse.....

hoppas på fint väder imorgon med...kikade på nätet för ett tag sen och det ska bli fint..eller ja det ska inte regna ialf!


Nää men jag bloggar imorgon när jag vaknat o så !!!

Ha en bra fortsatt kväll....


jävla kanin fan !


Jag vet inte vad det är för fel..men det går inte att godkänna komentarer...har försökt men det händer ingenting..så ni som komenterat vet att det inte går att godkänna dom...vet inte vad det är för knas?......irriterande är det ialf....
vi sitter och tittar på rent hus...snart är det dax för älskade greys anatomy (21:00) läängtar =) men den timmen kommer gå fooort..det gör den alltid :)
prata med mamma tidigare ikväll och brandbilen har vart där o fyllt poolen...dom har fyllt 2 gånger..men dom kommer igen imorgon och fortsätter att fylla upp poolen..(ja ni kan ju tänka er hur stor den är när dom måste fylla sin tank flera gånger)
och imorgon kommer hovslagaren...vid 17:00....så imorgon när älskling vaknat o gjort sitt så far vi hem till mamma och pappa..för att invänta hovis =) o när hovis är klar med pållarna så far vi hem....ja så ser dagen ut imorn :)
ska ta med kameran imorn o fota pållarna..o yngwe så ni får se hur snygg han vart när pappa klippte han :) ska försöka att komma ihåg att ta med kameran ! ni vet ju mitt minne..haha...ska även ta med älsklings hårklippmaskin....för pappa börjar bli "långhårig" hehe..så han ska raka av håret...det växer ju som ogräs på pappa och även älskling..o själv vill jag att mitt hår ska bli långt..okej det är på god väg men jag tycker det tar så lång tid haha..men doms hår växer så det knakar ...o dom vill ju vara korthåriga...typiskt hehe...

lilla knodden har vart vild i magen som varje dag :) man känner nästan mer o mer för varje dag som går :) suuuper mysigt är det..när h*n sparkar o har sig i magen...sån härlig känsla....!!!!!
men just för tillfället är det lugnt...h*n har ju rört sig o sparkat hela dagen =) så nu sover h*n nog :)
herregud vad jag lääängtar till dagen D är här...längtar ihjäl mig ju !!!!!
ska bli kul o se vem h*n är lik osv....nää usch vad jag lääängtar =)

Nää men vi hörs..ha en trevlig kväll så länge...imorgon ska jag ta sooovmorgon =) hoppas att grannens jävla porslins kanin håller käften imorgon bitti...annars jävlar !!!!!


Tamme fan nu gick det att godkänna komentarerna :) höhöh....ja nu vet ni det =)

19:28

God kväll !!

Natta: tack för din komentar :) ja gud ja vad tiden går fort..."bara" 13 veckor kvar..guud vad vi längtar :) kul och se vad det blir för kön.....älskade bebis!!!

Jaha dagen har annars rullat på...tog ju 10:25 bussen hem till mamma och pappa...mamma,susanna och josefin kom o hämta mig vid busshålls platsen ,vi åkte till köping på en gång..handla ingridienser till pappas dö goda smörgåstårta :) som han ska göra...så det blir hans GODA smörgåstårta på lördag..smarrigt värre!!!!
ja så for vi hem till dom...vi grilla och åt...mockade o borsta hästarna..smorde in dom med flugmedel med...
lekte med puppisarna o så =) pappa skjusa mig till bussen vid 15 tiden...men bussen var lite försenad som alltid...
älskling har grejat med fönster..(han målar dom osv)...o vi har måånga fönster i huset så det tar tid...hans pappa kom förbi för ett tag sen med nån lapp till älskling......

nu är älskling iväg o hämtar mat...blir hämtmat idag...jag är jätte hungrig...så det blir kebab med mos till mig =) o älskling tog nått annat..*minns inte ens haha* jaja inte för att ni kanske är jätte intresserade av vad vi äter haha...

Nä snart är han här med maten !

uppdaterar lite senare !

13 maj 09:52

God morgon onsdag....och det innebär.........GREYS ANATOMY!........mitt älsklings program hehe...
vaknade före 07:00 utav att grannens jävla porslins kanin vissla...den hade haka upp sig o vissla o vissla i säkert i 20 minuter non stop..höll på att bli tokig...älskling hörde det med för han kom och la sig då...jag sa vafan jävla äckel grej..han sa att gå och slå sönder den med en hammare haha..hade bra lust och göra det...hade täcket för hela örat...sen till slut sluta den...kanske batterit som tog slut...men satan vad irriterande det var...somna om efter många om och men..sen vaknade jag lite före klockan...klev upp o tog in kläder från balkongen som hängt på tork..dom var lite blöta fortfarande så jag slängde in dom i torktummlaren...duschade o så..sen när jag duschat klart var dom torra...klädde på mig och fixa mig som vanligt dvs föna håret osv....sen stekte jag två ägg o käka med macka...
och nyss var jag ut med hundarna så dom fick göra sitt...åh vilket fint väder det är ute...underbart! hoppas på att det ska vara så här heeela dagen..och inga jävla regn skurar tack !!
bebisen var vild som vanligt imorse :) hihi....älskade älskade pyret vad du är efterlängtad !!!!<3

idag kommer brandbilen hem till mamma och pappa för att fylla upp poolen..fast dom får åka flera gånger till kolsva och fylla på tanken..poolen är ju bra STOR så dom får åka några vändor o fylla på sin tank hehe..fast dom skulle komma på kvällen typ....

och imorgon kommer hovis!! nice nice...

Nää ska kika runt lite på nätet.....ska till bussen om drygt 30 minuter !!

Hörs...

Ha en solig dag =)

13 veckor kvar till bebisen kommer :)

God kväll....

har precis kollat klart på desperate...ohh så spännande det var...längtar galet tills nästa vecka hehe..så blir det ju jämt..dom ska jämt göra det så spännande som möjligt på slutet så man dö längtar tills nästa avsnitt....
jaja nog om det....älskling ligger och sover på soffan nu..han har sovit sen ja kolla på ugly betty...men nu ska han vakna snart..så han hinner göra sitt innan han drar till jobbet.....strax är det nyheterna det ska jag se...sen när babe drar till jobbet blir det sängen för min del...ska upp vid nio imorgon..ska ta 10:25 bussen hem till mams o paps...dom ska handla lite grejs tills i helgen (då vi ska fira susanna) så hämtar dom upp mig från bussen så far vi på en gång å handlar lite....

få se vad det blir för väder imorn då....säkert regn..eller ialf regn skurar....vart har det vackra vår vädret tagit vägen ?o värmen..

bebisen har vart lika vild som alltid i magen idag :) sparkar o har sig där inne ....vad jag lääängtar till dagen D...vill att den ska vara här snart =) men det är ju inte så galet långt kvar..."bara" 13 veckor kvar...o veckorna flyger ju förbi så det går ju framåt ialf:)
eller ja 13 veckor ungefär..sen visar det sig när bebisen vill titta ut..före eller lite efter det vet man ju aldrig..
är ju i vecka 27....så det går undan..känns som om det var för nån vecka sen jag testa mig :)

Nää bloggar imorn när jag vaknat å gjort mina vanliga "måsten" på morgonen hehe...

Ha en trevlig kväll...

aktiva jag =)

Hejsan !

att det inte kan gå en enda dag utan att det ska regna..suuck...det har vart jätte fint väder fram tills typ 17 tiden..då öste regnet ner ett tag..nu är det mulet o ser "regnit" ut...

jaja detta har jag pysslat med :

* dammsugit hela huset
* skurat över allt
* dammtorkat över allt
* startat en maskin med tvätt bla alla sängkläder
* hängt upp all tvätt på balkongen..(man vet aldrig om det kommer mer regn)
* plockat o donat
* vattnat blommorna
* städat toan
* o massa annat smått o gott....

fick ta o väcka älskling vid 16:00 ....så han inte skulle sova bort hela dan/kvällen....så vid 17 tiden kom tommy hit ..hade med nova..så koppla dom på släpet så åkte vi med han till återbruket....å tömmde allt på släpet,,,eller ja lekte med nova så länge i bilen hehe....

ja så skjusa han hem oss igen....nu är älskling o handlar...det blir stuvade makaroner o korv...gott gott !!!!!
var precis en sväng med hundarna ute så dom fick göra sitt....

20:00 fula betty (ugly betty)
21:00 desperate.....

vilken bra tv kväll =)

så senare ska jag ta o bädda rent i sängen..så underbart att lägga sig när det är nya lakan&sånt..eller rena o frächa!!!


Nääpp vi hörs!


vad fel det kan bli....

Hej igen....

kom precis hem med hundarna..vi har vart på en lååång promenad..vart svettig kan jag lova hahah !!!
hundarna ligger utslagna just nu på hallgolvet :)
måste ringa min gudfar när han kommer hem från jobbet...för han bad kristoffer beställa en bärbar dator till han..för han kan ju inte sånt där :) så kristoffer gjorde det imorse när han kom hem från jobbet..men så vart det nå strul så det vart 2 datorer..så kristoffer ringde dit o sa att det var nå strul med sidan o det vart 2 st..då hade dom redan skickat iväg det..hmm..så dom sa att när min gudfar får lappen på posten att dom kommit..att han ska strunta i att hämta ut paketet...för det ska tillbax dit där han beställde ifrån..o det skulle inte kosta nått när han lät bli att hämta ut det sa dom! o se när paketet är hos dom igen så då blir det en ny beställning...så jag måste ringa o säga till min gudfar att INTE hämta ut två datorer haha...ja se vad knas det kan bli....men jag vet inte om han slutar 14:30 eller 15:30....ska höra med älskling om han vet (han har ju åxo jobbat på systemair förut så han kanske vet hur min gudfar jobbar)

puuhh vad jag eftersvettas haha..frächt det låter va ? :) hahaa...men det är tok varmt ute..ialf om man går ut och går...
solen skiner ju idag ialf..det är bra......få se när älskling vaknar då...han slutade ju 06:00 imorse..å var vaken till 08:00 för att ringa till dit han beställde datorn ifrån...för att säga att det vart knas.....

Nää vi hörs!

vilken sovmorgon...

God dag !! vilken härlig sovmorgon jag hade idag..lilla knodden lät mig sova ända till klockan 10:45 =) det tackar jag för hehe..så jag klev upp då..klädde på mig..käka frukost....fixa o greja lite i köket..typ la i disk i diskmaskin osv...
sen så gick jag ut med hundarna på gårn så dom fick pinka...prata med mamma nyss åxo i tele...hörde hem telefonen ringa vid halv nio tiden imorse..o jag hörde den i sömnen typ..orkade verkligen inte kliva upp..så jag fråga mamma om hon ringt..men det var pappa..han skulle inte ens ringa hit utan till nån annan så hade han slagit fel nr hahaha..pucko hihih =)
men somnade om så det var luugnt....

ska hämta posten nu..sen ska jag duscha ! och sen blir det nog en promenad med hundarna...

Vi hörs!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS SUSANNA PÅ DIN 23 ÅRS DAG IDAG!!!!!

22:06 (23:17 uppdatering)

God kväll....

vi har precis kikat på spårlöst...nu ser vi på tv4 nyheterna....
ringde till hovis vid 20:00..och hovslagaren kommer på torsdag vid 17:00....så då ska skorna av och så..dom ska gå barfota..lite semester för hovarna..det gör gött för hovarna.....
åh vad jag har ont i ryggen..o fötterna..och så är jag trött som fan som vanligt...bebisen tar kål på mina krafter :)
är såå trött jämt och ständigt....hoppas på fint väder imorn..ska ta och se på aftonbladets väder snart...(på nätet alltså)
älskling far väl efter halv elva till jobbet....få se när jag ska sussa...blir nog vaken en bra stund.....
imorgon fyller ju syster susanna 23 år!! men som sagt så ska hon firas i helgen...då ska det fikas å grattas osv :)

nä jag bloggar imorgon när jag vaknat och så....ha en trevlig kväll...

UPPDATERING :

nu är klockan 23:15..ska snart sussa..börjar bli en aning trött :) hoppas jag får sova ut för bebisen..eller om h*n börjar härja i magen o väcker mig hehe....som den brukar göra..och trycka som tusan mot blåsan....får springa på toa hela natten känns det som....

Nää bloggar när jag vaknat o så imorn...

God natt sibel <3 vi älskar dig..du är så saknad och älskad av oss alla !!!

måndag 11/5 17:05

Heej !!

Tog ju 09:25 bussen hem till mamma och pappa....dom stog vid busshålls platsen där o vänta med bilen när jag kom med bussen..även susanna o jossan var med...så for vi till köping först..susanna skulle till banken en sväng..å så skulle hon kika på skor men hitta inga hon ville ha tyvärr..så åkte vi vidare till v-ås...in på massa affärer o sen graven så klart...o donken =)
när vi var klara så for vi hem till dom..mika var på gårn o vänta ...det är min morbror....han hade vart i kolsva på jobb så han ville hälsa på en sväng å dricka kaffe =) tommy och theodor och nova kom åxo...så jag o nova mocka o borsta hästarna..jag smorde på flugmedel på dom och så...hade lite mys åxo =)
ja och vid 16 tiden åkte jag med tommy o barnen ..han skjusa hem mig.....älskling är ute i garaget o grejar med fönster...
ringde precis hovslagaren..men skulle återkomma vid 20:00 ...han hade inte blocket med sig så han visste inte när han kunde komma osv..så jag ska ringa han vid åtta ikväll....

imorgon fyller susanna år..men hon ska firas till helgen! inga pengar har jag heller så jag kan köpa henne nått..men får ju skatte pengarna nästa månad o susanna sa att det var luugnt :) att jag kunde köpa nått då...så då ska jag köpa nått riktigt bra till henne :) men i helgen blir det fika osv osv....

mamma köpte mig 4 bodys idag :) eller inte till mig utan till bebisen =) skit söta o fina !!!!  tack mami :)
nästa månad ska jag köpa kläder till knodden :)

nu skiner solen som bara den...i helgen ska det tydligen bli fint väder..hoppas !!!!! idag har det regnat som vanligt...

usch vad mina fötter är svullna o ömma...massa vätska i dom...ingen kul alls :(

Nää bloggar senare igen !

godmorgon måndag 11/5

God morgon .....idag är det måndag...gud vad veckorna svichar förbi...men det är bra så det snart blir augusti :) då kommer våran älskade knodd.....
vaknade när älskling kom hem efter 06:00...gick på toa..kunde knappt somna om heller..men jag halvsov till 07:45...då ringde alarmet o jag klev upp...duschade o klädde på mig och fixa mig (det vanliga,föna håret osv osv)
så käkade jag frukost.....var ut med hundarna för en stund sen så dom fick göra sitt...prata med mami en sväng i tele nyss..
usch vilket väder det är ute...blåser o det känns bra kallt...usch usch !!!!!!! vill ha sol o värme...ett tag var det ju skit varmt o härligt....aja få se när värmen kommer igen.....

ska ta 09:25 bussen hem till mams och paps..så åker vi på en gång till v-ås...

Nä men ha en bra dag så länge !

just ja storesyster susanna fyller 23 år imorgon =) alltså den 12/5......

imorgon gör vi ett nytt försök =)

God kväll...

vad tyckte ni om bilderna jag la upp ? :) visst är det fin fin kvalite? våran braiga kamera hehe....
sitter och tittar på söndagsparty med filip och fredrik på 5:an....älskling åkte till jobbet för typ 30 min sen...tommy ringde för ett tag sen och fråga om han kunde låna 50 kr av kristoffer...så tommy kom först o hämta hans högtryckstvätt..sen åkte han iväg och älskling åkte iväg..för älskling skulle ta ut pengar till han och sen till jobbet...och så för en liten stund sen så tuta nån här utanför..kika i sovrumms fönstret o ser att det är tommy..gick ut o fråga vad han ville..då ville han låna nått från garaget hehe...så jag låste upp o han tog det han skulle låna och sen for han hem :)

imorgon ska jag ta 09:25 bussen hem till mamma och pappa..vi ska göra ett nytt försök att åka till v-ås hehe...vart ju aldrig v-ås här om dan..men imorn så :) så jag ska väl upp vid åtta tiden..gääsp :)

Nää men ha en trevlig kväll så hörs vi imorn..bloggar när jag vaknat och så !

god natt sibbe <3 du finns i våra tankar jämt...

massa bilder från novas party :)

Nu kommer det massa bilder från igår :)

(alla bilder är som vanligt klickbara för större format)

iihh vad bebisen härjar i magen just nu =) helt vild..hehe...vänder sig o sparkar och har sig =) älskade bebis <3


















jävla regn !

men det var jävla fan vilket väder det ska vara..nu blåser det som tusan o regnar liite,,men snart börjar det väl att tok regna...
ja nu regnar det....typiskt !!! fan varför ska det regna varje varje dag för???blir galen..det räcker snart...
prata ialf med tommy för ett tag sen å vi kom fram till att vi åker upp till dom o lämnar bilen där å går med dom ner dit..få se om vi får gå i spöregn kanske....skulle inte förvåna mig....

Nä hörs!

invigning av fotbollshallen...

Hej !

vaknade vid 10:20 typ...men innan det har ja ju gått på toa typ 100 gånger...bebisen verkar älska att trycka på min blåsa =)
ja så jag klev upp ,klädde på mig..ut med hundarna..när dom gjort sitt så hem igen..då fick dom mat...så käka jag frulle...och då vaknade älskling till liv :)
prata precis med mamma en sväng i tele....messa precis ett mess till anita (mamis bästa kompis) för att höra om hon vet när invigningen av fotbolls hallen är...för det är idag....så vi kanske ska dit o kika..få se om vi orkar och har lust...
fan tidigare idag var det strålande sol o skönt ute..men nu är det molnigt o blåsigt..fan vill ju ha en fin vår..inte en massa jävla regn...hmmm...

Nää nu ska jag duscha o så !!!!!

idag lovar jag att jag ska lägga in bilder från igår :)

galet trött...

God kväll...

usch vad trött jag är idag med...helt färdig.....
fick bilder på mejlen nyss på yngwe som är nyklippt :) haha vad söt han vart plutten...
ska ta och lägga upp några bilder snart så ni får se...dom andra bilderna jag skrev om som vi tog uppe vid nova dyker upp imorgon...för jag orkar inte lägga upp dom nu...har inte ens lagt över dom till datorn än..så sorry men dom dyker upp imorn.....är alldeles för trött för det.....

ne orkar inte blogga mer.....bloggar imorgon när jag vaknat o så !!

ha en trevlig kväll...

se så stolt han ser ut på bilderna haha :)




årets första gräsklippning...

Hej hej !!

Nu är vi hemma...eller nja vi har vart det ett bra tag :)
vi åkte till konsum vid kvart i två..köpte en docka/barbie till nova..fick bli nått snabbt =)
sen så for vi upp dit..mamma och pappa,jossan o susanna var redan där..och sen så var även mormor&morfar där...
tjoa runt med kidsen :) sen fika vi....josefin hade med sin cykel hemifrån..så hon cykla runt där på gatorna vid tommy...
nova har ju åxo fått en cykel så ja o hon tog ut hennes cykel..men hon fattar inte riktigt vad hon ska göra :) men så hade mormor o morfar köpt ett sånt där handtag till cykeln..så jag putta med den .......så ville hon gunga å leka i sandlådan..så ja o älskling satt på baksidan o titta medans hon lekte ute..vi fotade en massa..men har inte lagt över bilderna än till datorn..får bli senare ikväll...så dom dyker upp senare !
älskling har precis klippt gräset på gårn...hade ju blivit långt..växer som tusan när det regnat som bara den..så det vart årets första gräsklippning =) blir så fint när man klippt...och så luktar det sommar när man klippt gräset precis..mums :) hehe...
älskling ska elda massa löv o skit nu...i en sån där tunna alltså =) så jag ska ut o kika en sväng sen hur det går...

nu är bebisen vild i magen kan jag lova...sprattlar runt o sparkar o har sig hehehe..älskade knodd <3

Nää men jag bloggar senare igen !


idag dyker det upp bilder i bloggen...


Hejsan....

Nu har jag duschat o fixat mig :)
innan det gick vi till herrgårdsängen med hundarna...kita fick kuta efter bollen :) och shira lunka runt i sin takt som vanligt hihi...när kita var trött så gick vi hemåt...så nu ligger kita och sover i sängen helt utslagen..älskling är ute i garaget och målar fönster....om en timme ska vi fara iväg och fira nova...vi ska en sväng till affärn och köpa henne nått..för på måndag ska jag köpa en present till henne från v-ås..men måste ju ha med nått när vi ska dit idag ju.....
solen skiner än...men det blåser rätt mycket..men ändå är det rätt behagligt ute....fick ett mms av pappa nyss...en bild på yngwe :) han har klippt ner han med..söötis yngwe....väntar på mer bilder..han skulle skicka fler så jag ser bättre ..för det var typ en ansikts bild han skicka nyss....

vi ska ta med kameran upp till tommy&anna och barnen så klart..så det dyker upp bilder i bloggen senare idag som ni kan kika in...

Ha en bra lördag så länge...

jag känner min kristoffer väl hehe :)

God dag !!!

Igår var jag ju så jädrans trött så jag la mig vid 22 tiden..orkade verkligen inte hålla ögonen öppna...älskling stanna kvar i soffan o kolla på hockey...borsta tänderna å så...lät hundarna kvälls pinka å sen skulle vi lägga oss..alltså ja och hundarna..kikar in till vardagsrummet o ser att älskling sover..haha visste det ! jag sa oj vad intresserad du är av hockey hahaha...han ba jaa :) jag sa men du sover ju..men det neka han till hahahaha..knäppis..så jag gick och la mig...sprungit på toa typ 100 gånger i natt...så har ja druckit vatten som tusan..för vi käka pizza igår..hmm...
ja så vaknade jag vid 10 tiden imorse..såg ialf att älskling låg brevid mig...klev upp o pinka o sen ut med hundarna...in i ge dom mat sen....kokade ägg osv..då klev han upp...så han hade somnat om igen efter att jag pratat med han..å vaknat vid 03:00...då var han tvungen o kolla på aftonbladet vem som vann haha..sen kom han och la sig...så vid tre i natt kom han in till sovrummet...visste att han skulle somna om..så bra känner jag min kille =) men nejdå enligt han så skulle han orka se...haha visst !!!!

solen skiner just nu ialf..sköönt ! hoppas på sånt här väder heela dan !!!!
prata med mamma och vid 14:00 ska dom upp o fira nova..så vi ska dit då med...

Nää skriver senare !

orkar knappt skriva...

God kväll...

fyfan vad jag är trött..har legat i soffan nån timme...har huvudvärk åxo..skulle tippa på att det är för att jag är så trött...så jag läängtar till sängen!!! blir inte vaken så länge idag..jag orkar verkligen inte..har så ont i ryggen åxo :(
få se när älskling vill lägga sig..han är åxo en aning trött...så det blir väl om en stund vi drar oss mot sängen..
jag hoppas verkligen att det är uppehåll imorgon..orka med mer regn..nej tack ! det räcker så det blir över..har ju regnar massor i flera dagar ju....så hoppas på sol imorgon o ingen regn....vore skönt....

nä fy nu orkar jag inte skriva längre....ögonen vill gå i kors typ för jag är så trött....så det blir rasta hundarna snart å sen sooooova !!!!!!!

Ha en bra fredag !

älskade knodd !

God kväll....

Herrejesus vad det regnar...det öser verkligen ner..känns som höst för fan....usch...
det vart köping idag..jag,mamma,jossan,susanna for dit....handla lite mat sen köpte mamma nova en födelsedags present :) kolla på barnvagnar där med :) ja sen for vi till dom....mockade o fixa..smorde pållarna med flugmedel o borsta dom osv..
gav dom hö...ja sen har dan bara rullat på....ringde o väckte älskling vid 14 tiden....
sen vid 15 tiden kom han hem till mams o paps...satt där en stund sen så åkte vi hem...eller först lite ärenden...bla upp till anna o barnen (tommy jobbar) lämna lite grejer dit som skulle dit från mamma o pappa...

duschade för en stund sen..ska ta o starta en maskin med tvätt..eller måste tvätta ett par brallor så dom är rena tills imorn..vi ska ju på novas kalas då :) ska köpa nått litet till henne imorn..sen på måndag ska ja med mamma o dom till v-ås så då ska jag köpa en present till henne..men måste ju ha med nått imorn annars blir hon besviken :)
så vi ska dit vid 13-14 tiden imorgon......

har så ont i ryggen nu :( å fötterna känns som elefant fötter....har så mkt vätska i kroppen nu .....

bebisen har vart vild o härjat i magen för fullt i dag :) som vanligt hehe...men för tillfället är det lugnt...så h*n sover nog :) men snart blir det nog livat igen...:) älskade älskade knodd <3

Äh skriver senare igen !

ändrade planer för idag...

Hej igen....
mamma hämtade mig vid busshålls platsen så for vi hit..vi åkte inte på en gång till v-ås...blir nog inte ens v-ås idag...ändrade planer helt enkelt =) vi ska nog ev till köping en sväng..men det visar sig hur det blir med allt...dunder fint väder är det nu ialf...ska snart ut o mocka å smörja hästarna med flugmedel...ska ringa ut hovis nån dag med..ska låta pållarna gå barfota...lite semester för hovarna...det behövs det med....
bärde precis ut lillus puppisar...galningarna haha =) fick typ skit på linnet..så jag torka precis bort det ..o nu ser det ut som om jag läckt från patten hahaha =) för det vart skitigt precis där =) men hoppas det torkar fort!

Nää men vi hörs!!!

härliga fredag...

God morgon fredag !

vaknade vid 8 tiden idag...eller ja inte utav mig själv men alarmet ringde då :) vaknade även när älskling kom hem..då var jag tvyngen att gå o pinka för blåsan höll på att sprängas haha..men somna om rätt fort....
aja när jag klev upp vid åtta så duscha ja,klädde på mig,,föna håret o fixa mig...sen käka jag frukost....
och nyss var jag ut med hundarna så dom fick göra sitt :)

och nu sitter jag här....ska ta 09:25 bussen hem till mor & far..så åker vi till v-ås på en gång...handla lite o så..sen ska vi så klart besöka graven på vägen hem!

solen skiner o det är varmt ute...härligt härligt..hoppas på att det ska vara så här hela dan..så det inte börjar regna..nu behövs det inte nå mer regn....enligt mig ialf =)

Nä nu ska jag kika runt lite på nätet...

Ha en bra fredag så länge!

solen skiner o det regnar!

Hej igen...

vi sitter och tittar på stockholm-arlanda på 3:an just nu..och vid 21:00 ska jag se på medium på 4:an...
nu skiner solen o nyss regna det o solen sken ...mysko väder :)
prata med mamma nyss...dom ska till v-ås imorn..så jag ska hänga med...man får alltid nått när man följer med dom haha..det är bra =)

det här blir nog sista bloggningen eftersom blogg.se strular alltid på kvällarna så jag orkar inte hålla på sen...blir bara så arg haha....

såå jag ska upp vid 8 imorn..*gäääsp* =) ska ta 09:25 bussen hem till mor o far.....

Ha en bra kväll...

får inte nog av greys anatomy :)

God kväll.....

Sitter och tittar på greys..fast det är gamla avsnitt dom visar..har redan sett det förut men jag får inte nog av det programet haha...
älskling är ute i garaget o grejar med fönster...regnat som tusan idag...fast det var sol o fint imorse men sen har det bara regna och regna...
men nu verkar det vara upphåll tror jag :)
för en stund sen var glass bilen här...vi köpte en påse med massa goda glassar :) mums!

trodde det skulle vara fint väder idag så vi kunde gått till herrgårsängen o fotat lite..men icke..det regnar ju så vi skippar det...

Nää vi hörs !

puppisar här&där

Hej !

sitter just nu i köket hos mamma och pappa,,,tog ju 10:25 bussen....mamma o susanna stog o vänta med bilen vid busshålls platsen...vi åkte mot kolsva...handla lite på kolsva handel,,å sen hit igen.....
just nu är lillus bebisar ute o springer och härjar hehe...o fuijs bebisar är här i köket...dom är ju en vecka yngre så dom är inte lika tuffa som lillus bebisar...
ska gå ut till stallet om en stund o mocka o dona....jag är hungrig...tror det blir mat strax....

Nää hörs senare !

god morgon torsdag

God morgon!

Vaknade lite före alarmet idag..så jag klev upp,stängde av alarmet så den inte skulle ringa sen:)
duschade,klädde på mig,föna håret o fixa mig :)
käkade frulle och nyss var jag ut med hundarna så dom fick göra sitt...dom håller på o gräver här fortfarande..det vibbrerar i marken typ o låter som fan...konstigt att älskling inte vaknar..men han är väl så tröttis så han hör inte...men det låter bra högt...traktor skoporna låter o dom borrar eller vad dom nu gör osv osv...så det är ett jävla liv här utanför =)
ska ju ta 10:25 bussen hem till mor och far....så åker vi till kolsva..dom ska handla nått....sen ska ja mocka o dona osv...sen ska jag hem...sista natten för älskling idag sen är det helg för han...häärligt :)
ihelgen blir det att fira nova :) gullungen!!!!!! ja o älskling måste iväg innan lördag o köpa nått till plutten :-)

Nää nu ska jag kika runt på nätet !!!!

Ha en bra torsdag !

idag ska jag försöka fota lite o lägga upp bilder i bloggen ...

vad jag älskar greys :)

God kväll...

har precis kikat klart på veckans avsnitt av älskade greys anatomy =) att man kan bli så beroende av en serie..helt galet..älskar verkligen denna serie !!!!!! men shit vad en timme går fort när man ser på nått bra..helt galet..känns som det bara gått en kvart så är det slut..så vill man bara se mer o mer...så jag längtar som en tok tills nästa onsdag :) hihih...
älskling ligger o vilar/halvsover här på soffan....

imorgon ska jag ta 10:25 bussen hem till mamma o pappa...väl där så står dom o väntar vid busshålls platsen..för dom ska åka till kolsva å handla nått så jag hänger på......

såå jag ska upp kring nio tiden...för att hinna med allt på morgonen :)

så det blir sängen för min del när babe åker till jobbet....

bloggar imorgon när jag vaknat o så !!!!

f***a vad blogg.se är äcklig..tar så förbannat lång tid att publicera..eller det går att publicera men det dyker aldrig upp....blir galen för faaaan !!!!!!!!!!!!

inget stoppar mig fast jag är gravid !

åh fyfan nu har jag stor städat klart....svettig är jag kan jag lova er haha !

detta har jag pyssla med :

* dammsugit hela huset
* dammtorkat alla ytor
* startat tvättmaskin ..tvätta en liten svart matta
* tömt diskmaskinen,lagt i skitig disk
* plockat
* bäddat sängen o dragit på överkastet
* skurat hela huset
* hängt upp mattan
* + massa annat smått o gott !
* startat en till maskin..fast med kristoffers arbets kläder...(eller dom han har i garaget o målar med o så) ja han har en jävla massa arbets kläder hehe :) två "upp sättningar" arbets kläder som han jobbar i...+ "gamla" systemair arbetskläder som han har när han grejar här hemma....å det är flera uppsättningar såna han har....

inget hindrar mig att stor städa som en galning =) inte ens när jag är gravid o har värsta kaggen haha...
har sagt till kristoffer att jag måste hinna stor städa innan jag ska in o föda hhaha..han tycker jag är tokig =)

sen har jag rensat bort vinterjackor från hallen..så nu är det fint å snyggt där med =)

och nu ska jag ut med hundarna så dom får pinka :) just nu ligger dom i sovrummet o tjurar haha..har lagt för kompostgaller så dom inte kan komma bort från sovrummet för golven ska torka innan dom får klampa runt i huset =)


Ja just ja när älskling hade vaknat till liv så la jag mej brevid han en stund i sängen...å han hade handen på min mage..åh herregud vad bebisen vart vild då :) h*n brukar lugna sig när kristoffer känner på magen..men nu så sparka den o hade sig..hihih =) för alltid när h*n är som vildast så lugnar den ner sig så fort kristoffer lägger handen på min mage...men nu fick han känna :) annars har han bara kännt lite smått....

Nä ska gå en sväng med hundarna !!!!!!

Hörs !


lilla råttan har blivit klippt !

Heej !

Nu har jag precis duschat o klätt på mig..fönat håret osv...som jag alltid brukar göra =)
innan det var jag på en låång promenad med hundarna..mötte tommy (min storebror) så han stanna till vid en väg så prata vi lite...nova fyller ju hela 3 år idag..grattis pluttan ! tommy o anna hade köpt henne en rosa cykel :) så fin så...nova hade blivit jätte glad över den sa tommy...jag,älskling o min familj ska fira nova på lördag...så då ska vi dit...
ja ialf så gick jag en lång runda med dom..herregud vad svettig jag var när jag kom hem haha...är dubbelt så varm av mig nu för tiden när lilla pyret ligger i magen :) h*n är som en varm ugn...som jag bär runt på,..så jag bli lätt varm av ingenting typ...
men nu gick jag iofs en långis med hundarna....så en dusch passade fin fint när vi kom hem igen....
nu "värker" min fötter....känns svullna...har som sagt så mycket vätska i kroppen nu...det blir märken av mina strumpor .det blir märke där uppe där strump skaftet vart....o det har jag aldrig fått tidigare...
sen har jag fått massa bristningar på magen som ni kanske såg på bilden jag ladda upp här om dan..men det är det värt!
inte så sexigt haha men det är det lätt värt !!!!!!

få se när älskling behagar att vakna till liv....ja det visar sig helt enkelt !!!

pappa har klippt lillu (mammas ena hund) så dom skicka över bilder till min mejl...haha vad sööt hon vart..lilla råttan :) hehe...

Nää hörs!

lilla råttan lillu hihih :) såå sööt så....


låten som gör våran bebis vild...

God dag !

Idag är det onsdag...jag älskar onsdagar för då kommer greys anatomy =) hehe....
vaknade efter 10 tiden..men låg kvar till halv elva o drog mig lite...nu får jag gå på toa 2-3 gånger per natt...ungen trycker på min blåsa verkligen haha...så då är jag helt slut på morgonen när jag ska upp...det är traktorer o grejs här vid oss igen...vid våran postlåda typ...dom gräver o tutar o häller sand eller vad det nu är..men det är ett stoort hål där...skit irriterande att dom ska hålla på att tuta vid 07:30 tiden typ..är det så dom komunicerar med varann eller?..gahh...så låter skoporna skit högt osv..nä ingen kul att vakna till direkt...för dom är precis vid sovrumms fönstret fast vid vägen....

fint väder är det nu..härligt värre!!! var ut med hundarna nyss så dom fick göra sitt..tänkte duscha men ska gå en lång promenad med hundarna snart så jag tar duschen efter åt =) lär ju bli varm hehe...

men först ska jag surfa runt lite innan jag beger mig ut med hundarna !

en låt som våran bebis blir helt vild av : T.I. Ft Justin timberlake -  Dead and gone
när jag lyssnar på den så rör sig bebisen jätte mycket =) h*n kanske gillar den hehe....



fan vad blogg.se är cp !

God kväll allesammans !

Sitter och lyssnar på musik på datorn..o kikar på tv..eller nja tv står på i bakrunden ialf hehe.....
babe åkte nyss till jobbet....är faktiskt inte så trött....så jag bli uppe ett tag...sen blir det sängen...hoppas på att sova länge imorgon..få se när bebisen vill väcka mig med sparkar i magen:) o tryck på blåsan hehe....
imorn ska det inte regna..utan det ska vara sol...nice...blir en lång promis med hundarna imorn efter man vakna o så...eller få se hur långt jag kan gå...kan inte gå så långt jag brukar..kroppen säger ifrån nu mera....

nu blir det väl ett jävla krångel att publicera detta inlägg...som vanligt på kvällarna suuuuuuck ! får hålla på ett bra tag o publicera flera gånger innan den dyker upp....

Aja ha en härligt kväll!!

Bloggar imorgon när jag vaknat och så.....

årets första åska !

God kväll....

sitter och tittar på ugly betty...älskling ligger här i soffan och sover =)
tidigare ikväll hade vi årets första åska .....det blixtra några gånger o mullra...sen öste regnet ner ett bra tag..nu är det fint o skönt ute :) det var faktiskt lite kvaft ute innan....
snart är det desperate (21:00).......wohow =)

Nä ska se vidare på fula betty =)

Skriver senare igen....

HELVETE vad det ska vara krångligt att publicera...blir TOKIG !!!

tisdag 14:33

Hej !!!

Nu är jag hemma...eller har vart det en stund....tog ju 10:25 bussen hem till mamma och pappa....
satt där o var allmänt social :) sen ut o mocka o dona..pappa grejade med traktorn o poolen ute..sen börja det o spöregna...regnat till o från hela dan..men det behövs....in o fika lite..käka mammas goda bullar =)
ja och vid halv två åkte ja,mamma och pappa med bilen till jossans skola..plocka upp henne där när hon slutade så for vi till skbg...upp till tommy..mamma skulle lämna lite bakelser hon gjort till novas kalas...hälsa en snabb sväng på theo o nova =) nova ska på 3 års kontroll idag....hon blir ju 3 år imorgon..stora tjejen =)
ja sen till ica..pappa köpte mig o jossan en glass..mums !!! sen så lämna dom av mig här hemma o dom for hem!
älskling vaknade vid halv två tiden idag..han ringde mig då å sa att han vaknat å då var vi på g till skbg..vilken tajming hehe..
nä nu är jag hungrig..magen kurrar som bara den....ska ta nån macka nu å så lagar vi mat senare !!

Hörs !

tisdag 09:56

God morgon !!!

vaknade när älskling kom hem från jobbet efter 06:00...tog ett bra tag innan jag kunde somna om..för bebisen vart hur vild som helst i magen o sparkade en massa o hade sig hihih =)
så till slut somna jag om...sen vaknade jag vid 08:45 utav alarmet på mobilen..då var jag trött kan jag lova...men klev upp o duscha...klädde på mig o föna håret osv..sen käka jag frukost....var precis ut med hundarna en sväng...det är lite små rått ute...det har regnat massor ser jag..men nu regnar det inte för tillfället..men kom några droppar när jag var ut med dogsen..
ska ta 10:25 bussen hem till mamma och pappa !

ikväll är det:

ugly betty 20:00
desperate 21:00

det ska jag se! som alltid =)


Ha en bra tisdag !

måndag 21:26

God kväll.....

sitter och tittar på spårlöst på 4:an....innan det kika vi på färjan...
mosade i mig lite vindruvor nyss...det är ju så gott....älskling ligger nu och sover här på soffan...ska väcka han vid 22 tiden om han inte vaknar själv....imorgon ska jag ta en buss hem till mamma och pappa...ska vara där en stund och så !
tog in älsklings arbetskläder tidigare idag...eftersom det ska regna imorgon så lär det ju inte bli torrt ute :) men dom var nästan helt torra....

ah imorn ska jag upp vid nio tiden...ska ta 10:25 bussen....

Nää men jag bloggar imorgon när jag vaknat och så.......

Ha en trevlig kväll....

men det var jävla fan vad segt det ska gå att publicera inlägget !

bilder på oss & hundarna !

God kväll....

Vi har vart iväg till herrgårdsängen med hundarna...så klart så vart det en massa fotande där..ska ta och lägga upp några bilder här i bloggen strax....
nu är solen borta...o det ser ut som om det ska börja regna när som helst...ska ut snart och ta in tvätten...går inte ha dom ute..dom lär ju aldrig torka där..får ha dom på balkongen....

nu har jag laddat upp bilder här..tar inte alla bilder vi tog idag..då blir det galet mycket bilder =)

dom små bilderna är klickbara för större format....

här är vi och hundarna =) tyckte den bilden vart fin ! inte ofta jag blir hyfsad på kort! men denna är tamme tusan bland dom bästa hahha..min älskling blir ju alltid bra på kort!

nä nu ska jag ta och laga mat ! babe är ute i garaget o donar med fönstrerna










typiskt...

Hej !!

Vilket konstigt väder det är idag..nyss så regna det rätt mycket en stund och nu är det strålande sol ute...hmm..
undra om jag måste ta in alla hans arbetskläder utifrån..det ska regna imorgon med...det lär ju aldrig torka om det fortsätter så här..aja det får hänga ute tills i kväll ialf....hoppas det inte regnar nå mer..men det kommer bara skurar o sen är det fint igen...

såg en fin barnvagn på blocket...vagnen var i köping o var billig o hur snygg som helst..mejla henne imorse..fick precis ett mejl att den är redan såld...typiskt...man kan ha tur o hitta en snygg vagn där med..annars blir det att köpa en vagn från nån butik....

Nä nu ska vi ut en sväng med hundarna ! vi ska fota lite ;)

Hörs om ett tag igen.....

massa bilder...

Laddar upp mer bilder som vi/jag tog igår....
det är bilder på min ögonsten pola (min häst),kita och shira, (våra hundar),min mage med våran älskade bebis i :)
och min finaste kille och kita sitter vid han...












har precis hängt upp tvätten ute på balkongen...ska ta och tömma diskmaskinen nu snart...!!! ni får gärna komentera ...ni behöver inte vara så blyga =)

måndag 11:26

God dag !!!!

Vaknade vid 10 tiden idag...var såå pinknödig..känndes som om blåsan skulle spricka när som helst haha....
happs klädde på mig o så....käka frukost.....vart ute med hundarna på en sväng..såg att det regnat..typiskt jag tvätta och hängde upp alla kristoffers jobbar kläder...så nu har dom fått sig en dusch igen då...men kolla på vädret på nätet o inte fan ska det regna imorn ....o inte skulle det ha regnat imorse/natt...aja det där stämmer inte till 100% ialf....jag ska inte ta det på blodigtallvar hahaha....
startade en maskin med tvätt när jag klev upp...snart är den nog klar..ska hänga upp det ute men på balkongen i tvättstället..för om det kommer mer regn...man vet aldrig !!!

prata med mamma nyss..hon höll på att baka :) lite gott till novas födelsedag...nova fyller ju hela 3 år på onsdag ! stora tjejen ju =) så vi ska dit och fira henne..vi måste iväg o köpa nått innan onsdag bara...

nää nu ska jag kika runt lite på nätet !!!

Hörs!

söndag 21:52

God kväll !!

visst var bilderna fina jag la upp i förra inlägget ? :) vi ska ta och fota mer imorgon...vi ska till herrgårdsängen imorgon med hundarna och fota dom där när dom busar :) blir nog kanon fina bilder!! så imorn dyker det upp mer bilder i bloggen.....
sitter och käkar vindruvor..kärnfria...dom är såå goda..innan det käka jag en banan :)
tidigare idag när jag satt vid älskling dator o ladda upp bilder i bloggen så lyssna jag på musik på datorn..å vilket ståhej det vart i magen när jag hade musik på :)
imorse var min mage stenhård igen på ett ställe..så pyret låg väl just där på det stället hihi :)
älskade bebis.....längtar massor till dagen D är här......våran älskade knodd <3

älskling jobbar...han börjar ju 21:00 på söndagar...

har storstädat idag...haft mattorna på vädring o dammsugit o skurat o dammtorkar o plockat hela huset !!!
så har vi stor städat balkongen på framsidan...vart hur snyggt som helst!!!!!!!!
tvättat två maskiner med tvätt idag..först älsklings crosskläder..å sen alla hans jobbar kläder.!!! imorn ska jag tvätta en maskin med kläder....kolla precis på vädret på nätet o det ska komma lite lätt regn imorn kväll vid 18 tiden..men sen upphör det. .å så ska det regna på tisdag..men det ändras ju från dag till dag så vi får väl se hur det blir !!!behöver ju inte alls stämma....

få se när det blir sängen för min del..är inte så trött än...blir väl uppe ett tag till ialf....

Nää bloggar imorn när jag vaknat o så !

Ha en bra kväll.....

bilder med nya digitalkameran

God kväll !!!

just nu pågår det matlagning här hos oss :) det blir makaroner och mini köttbullar och broccoli o blomkål....mums !!!
vi var ju en sväng hem till mamma och pappa...tommy var redan där...så älskling,tommy och pappa fixa med poolen..
jag mockade o smörjde hästarna med flugmedel och pyssla med dom osv...sen fika vi ute =)
ja under tiden gick jag runt o fota allt och alla med kameran haha :) måste ju testa nya kameran..shit vilka fina bilder det blir med den!!!!!!!!
sen när vi var klara där så åkte vi hem....tänkte ladda upp några bilder nu så ni får se!

ja här har ni några bilder och kika på =) tog en massa bilder men orkar inte ladda upp alla heller !

bilderna är klickbara för större format !










söndag 3:e maj 11:09

God morgon söndag.....

jag vaknade vid 10 tiden..klev upp och klädde på mig..sen ut med hundarna...gick en sväng med dom sen hem igen...gav dom mat...så koka jag ägg..då klev älskling upp....sen åt vi frukost och så.....har precis plockat lite....ska duscha snart tänkte jag....tror vi skulle hem till mamma och pappa idag..för pappa behövde hjälp av kristoffer o tommy med poolen..den är ju såååå stooor!!! så jag vet inte vilket tid det blir..men innan det så ska tommy komma hit o hjälpa kristoffer med att lägga upp stegen på taket...men det visar sig....

solen skiner inte idag....trist men men man kan inte få allt på samma gång haha =)
imorn tror jag det ska regna..det behövs så gräset växer och så...det har ju inte regna på läänge !
nehe nu kolla jag precis vädret på nätet o det ska regna på tisdag..aja få se när regnet kommer :)
nä nu ska jag ta och ringa mor min....

Hörs!

lördag 2/5 20:45

God kväll...usch vilken dålig uppdatering det har vart idag..men vi har vart iväg hela dan...
älskling cyklade ju en lång vända med hundarna.när han kom hem igen så for vi iväg hem till mamma och pappa..
väl där så satt vi ute en stund.mockade och fixa.sen kom karro o hennes pappa....gorm har ju tappat en fram sko..så hon borsta o gosa med gubben :) sen efter en timma kanske så for dom hem..vi gick in o käka mat...efter det så åkte jag o älskling iväg,,till västerås...besökte media markt,hööks,barnenshus,onoff,h&m,stadium o så :) och så handla vi mat på ica maxi....och så besökte vi pluttans grav....tände ljus o så....

ja vad vi köpte i alla affärer .....från hööks köpte jag flugmedel till hästarna ( hade ett presentkort med pengar kvar)
från onoff köpte vi en ny digitalkamera+fodral till den o minneskort...SKIT snygg kamera..kan ta kort med min mob på den så får ni se nån dag....och på h&m köpe älskling en t-shirt till sig och två mamma linnen till mig (tusen tack min älskling) och ett pack med 3 par hello kitty strumpor :)
på stadium så köpte älskling en adidas tröja till sig..mega snygg!!!!!!!!
just ja älskling köpte en högtrycks tvätt åxo :) jävla massa handlande hahaha...
men det är inte ofta vi gör det..nångång får man unna sig lite lyx.....

nu är jag helt slut i fötterna :( känns som elefant fötter.....fast det gör dom ju jämt nu för tiden...ingen kul alls...

så nu har vi äntligen en digitalkamera..nu ska det fotas :)

vi sitter och glor på robinson just nu....och käkar ben&jerrys glass =) vi köpte 2 st när vi var till ica maxi :)
vi provar den ena smaken just nu :) den andra tar vi imorn haha...

älskling prata med tommy tidigare ikväll..o tommy var vid micke o grilla..så tommy sa att om vi går med hundarna så kunde vi komma förbi där..(micke bor inte långt bort från oss) så vi traska dit med hundarna nu på kvällen.tommy o anna var där o grilla med micke..sen var det 2 till där....kika in i mickes nya lya och så....det var fint !!!tommy å anna hade ju tagit bilen dit..o dom kan inte ta bilen hem..(tommy dricker öl så) så tommy sa att om vi kunde åka med hans bil till oss..så hämtar han den härifrån imorn..blir lite närmre...så vi la in hundarna i hans bil o körde hem med den...

Nää hörs!

2:a maj 10:02

God morgon..vi vaknade lite före 09:00...vi klev upp..älskling gick o duscha och jag gick ut med hundarna..när dom gjort sitt så hem igen..gav dom mat..käka frulle ja med...duschade osv osv...och nu är kristoffer iväg en sväng med cykeln o hundarna...cykla bort lite energi från dom =)
så om ett tag ska vi fara hem till mamma och pappa..för karro kommer ju dit.....

Ja nu hinner jag inte blogga mer..men skriver sen igen !!

Ha en bra dag !

1:a maj 21:25

Hej igen..

nu har vi käkat mackor för att stilla hungern :)
vi är såå trötta..helt galet..så vi ska faktiskt lägga oss snart.....vi ska fara hem till mor & far imorn..blir väl på dan nångång..
mamma skulle ringa mig när en valpköpare har åkt...för valpköparen kom vid 19:30...eller så kanske hon kom senare eftersom hon är kvar än...så om inte mamma ringer snart så ska jag ringa henne igen....så efter det ska vi sussa...är som sagt heeeelt slut.....

bloggar imorn när jag vaknat och så....

Ha en trevlig kväll !

trevlig värre..

God kväll....

vilken trevlig dag det vart idag...vi åkte ju upp till min mormor&morfar vid 14:30 tiden typ....lite före...ah väl där så var mamma,pappa,susanna och jossan där...och sen kom tommy,anna,nova och theodor...efter ett tag kom jari o patricia och paulina och sabine...o till slut kom mika,anne-marie,jesper och tilde..så det var fullt hus :) min gudfar kom även förbi...
satt ute och åt...guuud vad solen värme..blåste ingenting..o himlen var blå och solen sken som bara den...underbart !
satt o prata med alla....länge sen alla vi var sammlade så där....så det var kul !!!!!
käka massa mat som sagt o fika en massa :) så vart det pilkastning =) men jag avstog från det hahaha...lekte med alla barn i stället =) och satt o sola i gräset...

vi kom hem precis därifrån....dunder fint väder fortfarande....nice.....karro skrev precis o fråga om hon kunde komma förbi imorn o rida gorm en sväng..o själv klart får hon det =) så hon skulle komma på fm nångång....

Nä nu ska vi ta en promenad med hundarna...

hörs!

grilla idag med...

God dag.....

Vaknade vid 10 tiden...klev upp o ut med hundarna en sväng när dom gjort sitt så hem igen..då fick dom mat...o jag käka frukost...sen väckte jag älskling...då var det typ kvart i elva...ja och så prata jag med mamma nyss...dom hade vart till kolsva o kollat på brasan....hade vart mycket smällare o stor brasa där....
ah så vid 14-15 tiden ska vi till mormor&morfar idag...grilla :) mums...det blir mycket folk...jag,älskling,mamma,pappa,susanna,jossan,tommy,anna,theo,nova,jari,patricia,sabine,paulina,anne-marie,mika,jesper och tilde..o så klart mormor & morfar =) eller jag tror alla dom skulle komma..så det blir fullt hus hehe..
trevligt......men mamma skulle ringa när dom åker så vi vet när vi ska åka upp dit....

underbart väder idag med !!!!!!! häääärligt....ringde hem till tommy & anna..anna svara o sa att tommy hade fått åka ut till jobbet för nått hade gått sönder..så jag ringde hans mob..å sa att vi kommer om ett tag o hämtar bilen..för vi åkte ju upp med bilen igår.å så gick vi hem för älskling drack ju massa öl där .....ja så vi ska ta med hundarna o lunka upp dit om ett tag...

åh vad bebisen är vild i magen just nu =)
när jag hade väckt älskling så la jag mig brevid han en stund..å då var bebisen vild i magen...så när kristoffer la handen på min mage så kännde han en gång sen vart den jätte lugn..typiskt hihih...bara jag som känner när den är som vildast =) älskade bebis <3

Nä nu ska jag hämta in tvätten utifrån...


RSS 2.0