lördag= final i robinson

Fyfan vilken dålig uppdatering det har vart idag !!! det är inte likt mig :)

men imorse vaknade jag vid nio tiden utav att tommy skicka ett mess till mig o fråga om vi kunde skjusa dom till köping...så jag väckte älskling o fråga om vi kunde..sen ringde jag han o sa att vi kunde..så vi klev upp..jag gick ut med hundarna...osv osv...sen lite efter 11 så åkte vi upp till tommy o anna....så packa vi in doms väskor..o for till köping...lämna av dom vid en mack i köping..för dom ska på kryssning med några till =) men dom kommer hem redan imorgon kväll...ja så åkte jag o älskling till marknaden..vi var ju där igår..men vi kika lite till...köpte 2 pack med jordgubbar !!! har redan käkat en av lådorna haha...så jävla gott !!!ja så åkte vi hem...tog med hundarna o gick upp till jari o patricia & barnen...för jari fyller år idag...
så mamma o pappa,susanna o jossan var där med....hundarna fick ligga ute i skuggan i njuta =)

så käka vi tårta å grejs..mamma,pappa, o jossan åkte..dom skulle till päivi..(mammas väninna som fyller år idag med hehe)
vi vart kvar ett bra tag hos jari o dom....barnen bada i sin pool på balkongen :) såg sköönt ut hehe..
ja så gick ja å hundarna å älskling hem..susanna följade med oss hit..så vi satt å snacka på balkongen ...älskling klippte gräset å trimma lite här o där...igår hämta ju kristoffer upp dom skööna fotöljerna från källaren upp till balkongen..så nu är det bra sköönt o sitta där o slappa...det är ju 2 sofffotöljer...häärligt !!!!

så sen kom mamma o dom o hämta suanna..så for dom hem till sig....har på mig dom sexiga stödstrumporna nu med haha...men glömde o sätta på mig dom imorse så ja la på mig dom när vi kom hem..så nu har jag ont i fötterna av allt gående idag...o fötterna & benen är härligt svullna av all vätska..men det blir faktiskt bättre när jag har på mig dom här strumporna...så det är bra..igår kväll när jag tog av dom så var mina ben o fötter som vanligt..dom såg ut som vanligt med..annars är dom ju sjukt svullna så det ser ut som om jag har värsta feta ben & fötter !! så strumporna hjälper!!!!

suttit ute i solen hos jari..satan vad varm jag är fortfarande..puuhh !! så är det ju sjukt varmt fortfarande ute....härligt men svettigt !

Nää nu ska jag hämta in tvätten !

bloggar senare igen !

just ja ikväll är det final i robinson..HEJA JARMO !

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag hejjade oxå på Jarmo, de blev en besvikelse när Ellinor vann, hon va den som förtjänade det minst ju.. allt bra annars??

2009-05-31 @ 10:07:22
URL: http://metrobloggen.se/johanick

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0