Söndag...städa idag (som vanligt)


Hej igen ;)

11:37


Älskling ligger och sover fortfarande...
Enya och jag har myst lite :) suttit i soffan med filt runt oss och bara tittat på varann...jag har tittat på henne och beundrat henne för att hon är så jävla vacker !!!! Världens finaste tjej.....
till slut tog sömnen över för hennes del..så hon somnade i min famn..hade kvar henne ett bra tag i famnen,så nyss la jag ner henne i soffan...så nu sover hon vidare där :)

idag ska jag dammsuga & skura & plocka ( som vanligt)..och hämta in tvätten ut ifrån..
måste skura för att se om kita fortfarande löper..han ingen aning..men hoppas fan att hon slutat löpt..vill ha in mattorna igen...dom har vart ute på vädring i snart en månad hahaha...

på fredag när älskling får lön så ska det stor handlas mat som vanligt..
så ska vi passa på att gå in på expert o så välja ut en fin bild på enya som vi har i digitalkameran så får dom göra ett foto på det..sen ska vi skicka det till mormors syster som bor i finland..det var ju hon som skickade oss 500 kr när enya föddes..så hon vill ju självklart se hur enya ser ut :) och hon har ju igen mejl eller så.så då måste vi göra så :)

burr det är ju rätt kallt..eller ute vet jag inte för jag har ju inte vart ut än =) men inne är det rätt kallt..älskling får tända pannan och elda när han vaknar !!!!

Ohhh vad jag lääängtar tills på onsdag då är det dax för GREYS !äntligen..så som jag väntat !

Nää få se när babe vaknar..så jag kan sätta igång med städningen !
jaja det visar väl sig...

Bloggar senare !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0