Bilder på Enyas babysitter



God kväll...

20:27


Vart hela dagen hos mamma och comp..men det var trevlig :) Enya har vart jätte pratig och glaad idag!!
jag,mamma,enya åkte före 13 tiden till kolsva..väntade på att josefin skulle sluta skolan..sen när hon slutat så åkte vi till köping..in till H&M där mamma köpte josefin 2 par leggins..& sen var vi till skinngubben..mamma köpte josefin en svea väska..(för den ville lillesyrran så gärna ha hehe) bortskämda unge hahaha...
sen handlade vi lite...enya vart hungrig när vi kom till bilen så det var bara att mata henne där i bilen hehe :)
väl hos mamma så rullade timmarn på...kristoffer kom dit till mamma vid 16 tiden..vi åt och var där en stund..pappa kom hem från norge(jobbet) idag...så han passade på att gosa med sitt barnbarn :) sen for vi hem..
hämtade ut enyas babysitter som kom igår men vi hann inte hämta den igår...kristoffer monterade den och så la vi enya i den..ohh vad hon gillade den :) det är ju vibrator på den så det är en hitt :)
Sen vart det bad för pluttans del...på med pyjamasen...sen ville hon äta.. och nu ligger enya & kristoffer i sängen :) dom sover nog garanterat...meningen var väl att enya skulle sova men haha ni vet hur det blir :)
var ute en sväng med hundarna..tvättmaskinen är klar snart.ska ut i mörkret & hänga ut det när den är klar..diskmaskinen är även igång..& var ner med soptunnan oxå!

tog några bilder på när enya satt i babysittern ;) tänkte ladda upp dom nu..vissa vart lite suddiga men men skit samma..imorn ska jag fota henne mer..

21:00 GREYS ANATOMY !!!!!!!!!!!!!!



här kommer det bilder på vackraste prinsessan !!













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0