jag är sjukt trött hela tiden !

God kväll ! sorry för dålig uppdatering...

Tommy & anna och barnen kom lite före 11 tiden och hämta upp mig...dom lämna av mig hos mami...jag o nova gav hästarna hö å så..sen åkte tommy & anna och barnen iväg..för dom skulle handla...
jessica var även hos mamma..hälsa på =)
mockade o packa hö säckarna..tog av täckerna på pållarna..för det tok snöa igår så ja la på dom..men nu är det fint väder o det ska vara det nu lätt länge..så jag har på täcken så lite som möjligt på dom..bara vid ihållande regn eller snö..annars går dom nakna =) o det super trivs dom med :)

in o käka..älskling kom åxo..han åt mat..sen så gav ja hästarna hö o så åkte jag & babe..till v-ås...till bauhaus...där babe köpte en massa grejs...sen till biltema...fika där med :) dom har ju en liten plats där man kan fika på vid biltema..
vart galet trött hela dan..o ont i svanken...

sen besökte vi prinsessans grav på vägen hem ! nu har prinsessan en massa ljus som lyser så vackert ! älskade sibbe<3

på vägen hem så somna jag till o med i bilen för jag var sååå trött...är sjukt trött hela hela tiden..orkar knappt nånting !

men fast jag är så jävla trött så har jag stor städat här hemma.!

* tog ut mattorna o skaka dom
* hängde upp dom på vädring
* dammsög över allt
*skura över allt
* ut med soporna
* dammtorka över allt
* vattnat blommorna
* startat diskmaskim
* tänt en massa värmeljus..samt ett grav ljus i lyktan ute på balkongen...
* och massa mer !

Puuhhhh! älskling är ute i garaget å håller på att slipa ett fönster..( han ska göra så med alla.men inte idag ) sen ska det skrapas å oljas å målas !

så när han kom in en sväng så sa han : jävlar vad gott&frächt det luktar =) hih..bra att han märker att jag hunnit stor städa medans han vart ute i garaget =)

nu är han ute i garaget igen..kita är med han hehe =) shira ligger o tuggar på ett hundben just nu i "hundrummet" har ett kompost galler för..har aldrig ihop hundarna om dom biter ben..men nu är ju kita ute =)

så babe ville att jag skulle komma ut när jag bloggar klart..han ska visa mig det han gjort ;)

Bloggar sen igen !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0