hemma igen !

God kväll...sorry för dålig bloggning idag..vart full fart...åkte ju och hämta josefin efter 10:00..sen hem till mamma..kallt som satan ute,gav hästarna kraftfoder och hö...Mamma hade ju gett dom hö imorse så dom fick tidig lunch när det är så kallt ..in och värma oss =) sen åt vi mat..jossan och kristoffer & susanna spelade kortspelet uno =) kristoffer är helt galen i den haha =)
ja sen mocka jag och tog av pola täcket och la ett stalltäcke under och på med ute täcket igen..och bytte täcke till gormis..till ett vintertäcke..dom har ju innan gått med fodrade regntäcken..men nu är det så kallt ju..
kännde att ryggarna vart varma på dom medans dom mumsa hö...väntar ju på polas täcke jag beställt så hon slipper gå med 2 täcken...för på pola ska det inte vara för varmt täcke..för hon har längre päls än gorm..och gorm är ju äldre åxo..så han fick ha på sig ett varmt och skön vintertäcke..medans pola fick ett stalltäcke och ett regntäcke ovan på den..

vi gick en sväng med wilma och hugo..dom gillar inte denna kyla..dom vill bara göra sitt och sen in...inte så konstigt eftersom dom är korthåriga:) 

Ja och vid 15:30 åkte vi hem..eller jag gav hästarna kraftfoder och hö sen tog vi hundarna och åkte hemåt..
upp till tommy med en sladd som han skulle ha från mamma..

hämta mat från bosses...käka den nyss..var nån "ny" där..vi beställde kebab med bröd..fick bara kebab och sallad o sås..hmm ingen lök och såna där starka gröna långa grejer ( ja vad heter dom haha?)


älskling tänder pannan och bastun och brasan..blir att basta idag! men nu så är det "bara " 8-9 minus ute...har faktiskt sjunkigt..bra !!! nästa vecka ska bli mild som bara den !! hoppas !!

nej jag skriver lite senare Pusssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0