lördag kväll...

God kväll !!!! dagen har varit lång och tröttsam..har vart så trött,sjuk och tung i huvudet.....jobba ju idag...sen när jag kom hem så duscha jag sen la jag mej i sängen..halvsov ett tag..sen efter nån timme var kristoffer klar med putsningen av bilen :)
gick upp och kissa och sen la jag mej igen..var mer död än levande..så höll jag på nån timma..
och vid 17:00 tiden så åkte jag och älskling och hundarna till stugan...hade 2 tjocktröjor och en jacka och raggsockor på mej och så klart byxor haha..frusen till max...ah väl framme så kom mamma över med hugo & wilma..dom åkte hem så då satte vi oss i båten så rodde tommy över oss..hundarna spranf runt och hade sig..Tommy & kristoffer börja fiska med en gång :) kristoffer fick en firre :) jag o josefin tönta oss...så så höll vi på i några timmar..sen grilla tommy korv och flintastek :)
och vid 20:30 så rodde han över mig & älskling och hundarna..tommy och josefin ska sova över vid stugan ) som ligger på en ö för er som inte vet) det är mammas & pappas stuga !
tog en massa bilder men laddar upp bilder imorgon orkar inte göra det nu....så imorn får ni se bilder...

Ja och nu sitter jag här..har plockat och donat..plockat ur rent disk ut diskmaskin osv osv..ah städat med andra ord..fast man är sjuk så är det ett "måste"....hatar stök !!!! så efteråt får man sitt straff för att man gjort fint..alltså då "sjuknar" man ännu mer..eller vad man ska säga..men ni fattar nog..just nu svettas jag som en gris...suck !!!

Imorgon ska jag jobba...efter jobbet drar vi hem till morsan..ska motionera hästarna..få se hur jag mår..säkert likadant som nu..men men...man är aldrig för sjuk för att vara med sina älskade hästar :)

Nää nu vart det ett långt inlägg ser jag...men jag uppdaterar nog mer i kväll :) innan läggdax..

Ha en nice lördag !

föresten såg ni bamse björnen på aftonbladet.se ?  shiiit vilken jätte björn !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0