ikväll...

ska se las vegas klockan 20:00 på 5:an...hur bra som helst :) älskar hela gänget !!!! men den nya ägaren gillar ja dock inte..men men inge man kan göra åt haah :)
shira bira ligger & snarkar i soffan för fulla muggar...kitis ligger vid älsklings fötter typ :) pappas flicka är de :) men när han är borta så är hon mammas tjej..men en sak är mysko..eller ja mysko och mysko men när vi sitter och kollar på film eller tv så ligger hon ALLTID alltid vi mej ...tätt in till mig..aldrig hos kristoffer :) då föredrar hon mig minnsan..haha.. hon tycker att kristoffer är kul och busa med hohoho..shira dras mest till mig ...vi är 2 slappisar hahahaha ;) kita & kristoffer är 2 hurtig bullar :D jag och shira föredrar soffan och ligga å mysa med en filt..när man talar om trollen så kom kita precis och la sig tätt in till mig :) mammas hjärta de !!!

nog om våra tok hundar..

Åhh vad jag läääängtar..kommer bli så jävla bra allt !!! åh vad jag längtar tills jag "får" skrika ut det hahah :) ne inte skrika men skriva de :) men de får ni vänta med ett tag,,ni får hålla utkik varje dag..en dag kanske det står här ;)

diska & bädda sängen nyss (oopppss lite sent haha) plocka å hade mig..nu är de rent och snyggt..
äckel väder ute nu...hatar hatar....hatar hatar....hatar hatar...

Återkommer :)


Pussselipusss

Kommentarer
Postat av: Jenna

Åker på onsdag :) blir borta 1 vecka

2008-05-17 @ 19:14:49
URL: http://jjeennnnaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0