svettigt värre..

hej allesammans ! sitter ute på balkongen med laptopen i knät =) varmt som satan är det..
älskling slutar jobbet snart..hundarna ligger här på balkongen och svettas =) men mongo hundarna går bara in när ja går in haha..dörren står öppen in..men nej dom ska vara med matte dom =)
suttit ute här kanske i 15 minuter och ja håller på att avlida..sen är det värre så klart på en balkong ialf den här för hit blåser det inte in..så det gör ju saken värre..men ja har bestämmt mig att ja ska sitta här tills älskling kommer hem från jobbet..vilket är om drygt 25 minuter..eller han slutar vid halv 3.men brukar vara hemma ungefär tjugo i 3.
jag tror att det blir en dusch till idag..ska åka hem till mamma & pappa imorgon på morgonen..för mamma & pappa åker iväg skit tidigt till vetlanda för att hämta susannas grejer och sånt..det tar ju typ 6 timmar dit bara så..
sen på torsdag morgon åker mamma,pappa och josefin iväg till finland..jääääätte tidigt på morgonen..så ja ska åka buss dit nångång på morgon kvisten hade ja tänkt..och dom blir borta 1 vecka..alltså åker på torsdag och kommer hem torsdag.ah så ligger det till just nu...snart luktar ja bränd kött hahahahahahahah =)
den vecka dom kommer hem alltså nästa vecka så helgen där så blir de nog flytt Åhhhhhh längtar nå fruktansvärt mycket,
inte långt kvar tills jag ska börja jobba..det är exakt 14 dagar kvar !!! då har vi redan börjat flytta in =)
så då blir det att gå från vårt hem till jobbet..åhh vårat alldeles egna hus..haha ni kanske är trötta på mitt tjajt :) men herregud det är ju en stooor sak =) jag & älskling ska flytta ihop på riktigt..och det är vårat gemensama hus!!!!åhh det kan inte bli bättre...

Happs vad man ska göra idag då?...jadu ska steka klart här först på balkongen sen in och lägga mig rak lång på soffan helt klibbig..haha..sen blir det nog en duch.och mysmys med älskling =)
inge kul väder att aktivera hundarna...dom orkar ju inte mycket heller..så det blir att man drar till badet med dom så dom får svalka sig och leka det dom orkar i det här vädret..funderar starktt på att man ska köpa en lite barnpool till hundarna sen och ha på gårn..så dom kan svalka sig när dom känner för det !!!det vore ju kanon verkligen!!! vi är på staket jakt..måste ha staket och sätta upp runt hela gårn..de är de första vi måsta köpa..blir väl att kosta en del med men det är ett måste ju ! annars får man leta efter shira hej vilt..haha hon springer bara efter katterna..kita håller sig intill oss..hon vågar inte dra iväg haha mammas söta kitis<3...
men det är skönt det att hon inte vill/vågar...

gaahh nu kan ja lova er att ja är en aning varm..inte så lite heller..klockan är nu snart halv 3...åh måste stå ut tills han kommer =) måste ju få lite färg för tusan..

Nej nu brinner snart laptopen upp av värmen..det kanske har blivit fel stavat i texten men om de är de så är det pga av att jag knappt ser vad ja skriver eftersom skärmen är så blank så ja ser bara mig själv i den typ..haha.. ja nu vet ni det å..

Puss så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0