skriver fort fort...

hej nu är jag tillbax en snabbis..det börjar och mullra ute ....molnen är bläck svarta..men var tvungen och blogga lite snabbt :)
jag & kristoffer åkte upp till tommy en stund..var där ungefär 3-4 tim...trevlans ! nova var så glad och se mej..vi lekte och hade oss..theo sötisen bara växer och växer,,lekte även med han :)

ja och för ett tag sen dammsög jag alla rum..skura golven över allt..plocka lite o så...nyss städa jag toan..la precis i badrumms mattan i maskin..så den blir ren & fin igen:) inte för att det var lortig men kännde bara för att den skulle tvättas...
dörrarna står öppna och fräch luft kommer in...luktar gott om golven och allt :) torka även alla bord vi har och tv:n..så nu är det yber rent här...då trivs man som bäst eller hur ? vissa tycks ju inte vilja ha det rent & fint hos sig..jag skulle aldrig någonsin kunna leva med disk & saker över allt..inte en chans...hatar när det är stökigt..och så jobbigt är det inte å hålla efter sig..man tar lite varje dag då blir det inte värsta bombnedslaget...hmm det är min åsik ialf !!!!

nää nu kom det en blixt...dax att dra ut allt..



uppdaterar kanske senare !!

Puss hej

älskar dig sibel <3 du är så saknad o älskad!



Kommentarer
Postat av: sara

kikar in

2008-08-03 @ 23:28:51
URL: http://sethsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0