jobb


Hejsan!
Idag vaknade vi kring 9 tiden..mega trött var ja ialf..men bara upp & hoppa,in i duschen & käka frukost & ut me hundarna..sen for vi till v-ås,,köpte nya trä färgade trä knoppar till köks luckorna..snygga!! sen köpte vi en massa annat...sen donken..å hem..rasta hundarna precis..en äldre kvinna berömde hundarna att dom var så vackra så :) alltid lika kul & höra!!
Ägglossning har ja nu...ajje ajjje..
Vi var även till sibels grav..hennes sten är så vacker ...formad som ett hjärta & 2 händer som håller i det!! Åhh lillesyrran<3<3 tände 2 st oljeljus som är 5 dygns...ja & mamma hitta på en affär 9 dygn oljeljus..perfa ju!!
vi måla ju köks luckorna för fulla muggar igår ju...men älskling ska åka till jobbet snart..han jobbar em mån,tis.
så ja ska ta å måla alla luckor en sista gång..så knopparna kan åka på imorn..yes! Hoppas det blir bra haha..:)
Ska se på One tree hill nu 10 i 2...sen efter ja kikat på den så ska ja nog börja måla..måste göra det medans det är ljust..

21 grader är det ute..fast solen vill inte kolla fram idag..synd..

Just ja när vi åkte till v-ås så ringde de nån på min mob,det visade sig vara en man som undra om ja fortfarande var intresserad av sommar vikariatet...å det var ja ju..skicka ju in den i mars..trodde dom inte skulle höra av sig..men ack så fel ja hade :) så imorn ska ja träffa 2 st..eller dom ville träffa mig ...kl 14:00..spännande...

Anita ringde idag åxo..å fråga om hon hade "bokat" mej till lördan..ne de hade hon ej men så fråga hon om ja kunde jobba då med henne..å visst kan ja det så klart!! så jobba på lördag då...nice..
many är aldrig fel :) haha..skönt & träffa lite kuliga människor åxo :)

Ne men jag återkommer...Puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0